nlc.hu
Sztárok

Roland gazda és Niki a Házasodna a gazda szereplői

A Házasodna a gazda tényleg szerelmet hozott Nikinek és Rolandnak, itt a friss fotó

A Házasodna a gazda előző évada sok szempontból eltért a korábbiaktól. Például abban is, hogy ott akadt, aki tényleg szerelmet talált.

Korábban feltettük azt a kérdést, mennyire hisznek az nlc olvasói abban, hogy a Házasodna a gazda szereplői párt találnak a műsorban, és akkor a legtöbben azt válaszolták: nehéz ezt előre megmondani, de jó lenne tudni, a műsor után mi történik. Ebből már kaptunk egy kis ízelítőt, amikor az RTL Fókusz című műsorából kiderült, Anett és Peti már nincsenek együtt, viszont Roland és Niki kapcsolata tényleg jól alakult, és a portugáliai kiránduláson megbeszélték egymással, hogy nem csak a kamerák előtt színészkedtek. 

A Házasodna a gazda szerelmesei: Roland és Niki

A Házasodna a gazda szerelmesei: Roland és Niki

„Amikor jelentkeztem ebbe a műsorba, nem hittem volna, hogy megtalálom a komoly, nagy szerelmet” – mondta Niki, Roland pedig megerősítette, hogy várakozáson felüli, amikor komoly kapcsolat alakul egy ilyen találkozásból.

Mindez még novemberben volt, és mivel a pár egyik tagja sem osztott meg ezután közös képeket, sokan gondolták, hogy eddig tartott a fellángolás. Tévedtek. Ahogy kiderült, a pár együtt él a műsor befejezése óta, és Nikinek jó viszonya van a párja két gyerekével is, akik eleinte kicsit megszeppenten kérdezgették Nikit, de végig nyitottan álltak az új családtaghoz.

Niki nemrégiben osztott meg közös kirándulós képet, amelyen a gyerekekkel együtt mosolyognak a kamerába: 

A Házasodna a gazda nem az egyetlen társkereső műsor: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top