nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi búcsúzik Sas Józseftől

Gálvölgyi Sas József haláláról: ,,Nem csak tőle kell elbúcsúzunk, hanem egy műfajtól is”

Pályatársait, köztük Gálvölgyi Jánost nagyon megviselte Sas József halála.

Sas József szervezete vasárnap hajnalban feladta a harcot a koronavírussal való küzdelemben. A tévést korábban agyvérzés miatt kezelték, hónapokig kórházban volt, ám az utóbbi időben úgy tűnt, hogy jobban van. Sas József családja végig ott volt vele, fogták a kezét, amíg örökre le nem hunyta a szemét. Az ATV egy különleges műsorral emlékezett a humoristával, ahol többek között Gálvölgyi János is megemlékezett róla. 

„Nem csak tőle kell elbúcsúzunk, hanem egy műfajtól is, aminek azt hiszem, egyszer és mindenkorra vége lett. Mert egyrészt ott volt ez a színház, a Mikroszkóp, amit megszüntettek, és helyette azóta sincs úgymond szinte semmi. (…) Ő volt az, aki… tényleg ott volt a színház, ahol ő volt. Én azt hiszem, hogy a Latabárok, Rátonyik, Hofik nagy családjába tartozott Sas József” – fogalmazott Gálvölgyi János.

Gálvölgyi János és Sas József

Gálvölgyi János és Sas József jó barátságot ápoltak (Fotó: MTI)

Hernádi Judit is megemlékezett róla. „Most szilveszterkor volt egy műsor, amiben ráadásul én is benne voltam, és akkor annyira eszemben volt, hogy felhívjam, és nem tettem meg, és ezt most nagyon-nagyon sajnálom. De hát valahogy mindig elkövetjük ezeket a hibákat, hogy nem akkor szeretünk valakit, meg nem akkor értékelünk valakit, amikor éppen ott van, és kéne. Mondjuk ő azért megkapta azokat az értékeléseket, amit neki járnak, azt gondolom” – árulta el a színésznő.

Búcsúzunk tőlük:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top