nlc.hu
Sztárok

Új szereplő a Barátok köztben

Új szereplő a Barátok köztben, Lecső Péter alaposan felforgatja a Mátyás király tér lakóinak életét

Lecső Pétert korábban A mi kis falunkban is láthatták a nézők.

Bár hamarosan végleg véget ér a Barátok közt, folyamatosan láthatunk új szereplőket a Mátyás király téren. Legutóbb Kálid Artúr csatlakozott a stábhoz, most pedig Lecső Péter kapott szerepet a sorozatban – írja a Sorozatwiki.

lecső péter bk

Lecső Péter a Barátok köztben (Fotó: RTL/Sorozatwiki)

Váratlanul megjelenik Dorka apja, Szekeres György, akit Lecső Péter fog alakítani. Az új karakter alaposan felforgatja a lány életét, hiszen nemcsak régen találkoztak, de nem is beszéltek egymással, mert a lány drogproblémái miatt egyszer lelépett otthonról – írja a lap. Lecső Péter ismerős lehet az RTL Klub nézőinek, hiszen A mi kis falunkban is szerepelt korábban, 2020 tavaszán a Paintball-tulajdonost alakította a produkcióban.

„Meglepetésként ért, amikor castingra hívtak. Először egy videós anyagot kellett beküldenem, melynek elkészítésében a nagylányom segített, majd próbajátékra mentem, aztán gyorsan kiderült, hogy én leszek Gyuri, Dorka apukája. Az első forgatási napon nagyon nehéz volt átállni arra, hogy a színpadi intenzitást, a nagy gesztusokat, a hangos beszédet kicsit visszavegyem; erősen kellett koncentrálni. A második naptól azonban ráéreztem az ízére, élvezetes volt Litauszky Lillával játszani, de a csapat minden tagja roppant közvetlenül fogadott, olyan volt, mintha mindig közéjük tartoztam volna” – árulta el Lecső Péter.

Ők is szerepeltek a Barátok köztben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top