nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10:

Ezek a ValóVilág oktatás kínos és vicces pillanatai – szerinted a villalakók az átlagot képviselik?

Elkezdődött a Villában az Önfejlesztés Hete, ennek keretében angolul tanultak a villalakók, etikett és zeneórájuk volt. Az eredményeket elnézve felmerült a kérdés: vajon ők képviselik a magyar átlagot?

Nem mondhatjuk, hogy régen kijárták már az iskolát a villalakók, a legfiatalabb a 18 éves Virág, aki az adatlapja szerint nyolc általánost végzett eddig, akárcsak Dani, a legidősebb pedig a harmincéves Bálint, aki végzettséghez az érettségit írta be, mint Robi, Vivi, Moh. Fru szintén érettségizett, és azóta szakmát is tanul, akárcsak Merci. Ennyit az adatokról így az Önfejlesztés Hetén, és most lássuk, mi is történt az első nap.

ValóVilág 10 Önfejlesztő Hetének sok kínos pillanat volt már az első nap

ValóVilág 10 Önfejlesztő Hetének sok kínos pillanata volt már az első nap (Fotó: Sajtóklub)

  1. Volt etikett óra, amelynek célja: leszoktatni a villalakókat a káromkodásról. Ezt lelkesen gyakorolták, közben magázódva kezdtek beszélgetni – enyhén túlteljesítették a feladatot, talán pluszpontban reménykedtek. 
  2. A hulladékmentes életmódból kaptak ízelítőt, kezdetnek a saját szemetüket kellett szétválogatni
  3. Volt zeneóra, segített a Mozart-csoki is a zeneszerzők felismerésében, szerencsére Liszt Ferencről azért tudta a többség, hogy nem énekes és Van Gogh is csak egy kósza tipp volt, Vivaldi fotóját nézve a neme volt a kérdés. A zenei részleteknél teljesen vakok voltak. A tesztíráson túl kiderült, hogy a héten hangszeren is megtanulnak játszani, hétvégén koncert.
  4. A testi-lelki egészség jegyében egy különleges páros jógaórájuk volt.
  5. Még az elején belecsaptunk egy jó kis angolórába, ami kínosabb volt, mint Merci nadrágfelhúzása. 

„Na, ha minden jól megy, kérem szépen, akkor hétvégére angolul tudó, környezettudatos, illedelmes, hajlékony, művelt zenészekkel lesz tele a villa” – mondta Nádai Anikó a műsor végén, mi pedig vele együtt szurkolunk. 

Szavazásunkon arra vagyunk kíváncsiak, amit gondolsz a villalakók teljesítményéről. Ha pedig nem láttad a fent említett jelentek egyikét sem, akkor lentebb a videón visszanézhető.

Szerinted hogyan teljesítenek a villalakók az órákon?
Pont mint a magyar átlag, sem jobban, sem rosszabbul.
Egy-két kivételtől eltekintve átlag alatt.
Átlag feletti a tudásuk.
Created with Survey maker

Ha azt hiszed, a nadrágos jelenetet rossz volt nézni, akkor ezt a videót el se kezdd!

A ValóVilág 10: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top