nlc.hu
Sztárok

Új reality a Life TV-n

Folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel, és egy új realityről is lerántotta a leplet a Life TV vezérigazgatója

Hajdú Péter elárulta, hogy milyen új műsorokat láthatunk tavasszal a csatornáján.

Tavaly májusban derült ki, hogy Hajdú Péter lett a Life TV vezérigazgatója. A tervei között szerepelt, hogy felfuttassa a csatornát és megsokszorozza a nézettséget. Ez sikerült neki, hiszen a saját gyártású műsoraikkal kiemelkedő ugrást értek el, ám nem elégszenek meg ennyivel. Korábban már elmondta, hogy egy reggeli műsor is érkezik a csatornára, most pedig újabb titkokról rántotta le a leplet. 

„Fél 10-től 10-ig Joshi Bharat beszélget egy vendéggel, ennek a blokknak a címe Ébredj velünk extra. Itt nagyobb lélegzetvételű interjúk lesznek, gyakran komoly témákról, azaz nem 6-7 perces blokkot kap a vendég, mint a legtöbb reggeli műsorban. Egyfajta portré lesz. Az Ébredj velünk! első vendégeinek listája mostanában áll össze, annyit mondhatok, hogy nagy nevek lesznek” – mondta az Origónak Hajdú Péter.

Jön továbbá a Van életünk című napi reality, amely olyan valóságshow-hősöket sorakoztat fel, mint Alekoszék, Berki Krisztiánék, vagy a Gáspár család. „Szerepelnek benne Berkiék, a Gáspár család, Alekoszék, azaz a reality magyar királyai, velük biztosan számolunk, de lesz egy negyedik szál, ott mások is feltűnnek izgalmas cselekményszálakkal” – mondta a lapnak a tévés. 

Ezek mellett folytatódik a Bréking, valamit az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor, amelyből ezúttal tíz részt készítenek. „Az Összezárva volt a legsikeresebb ősszel a csatornán, de még a korábbi adások ismétlései is jó nézettséggel mennek. Tíz epizóddal készülünk tavaszra, a listán lévő nevek közül elmondhatom, hogy vendégem lesz Stohl András, Köllő Babett és Zámbó Krisztián is. Persze lesznek még nagy nevek” – ígérte.

Lesz még egy formátum, amiről azon kívül, hogy heti egy adás lesz belőle, nem derült ki semmi.

Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel stúdióban

Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel stúdiójában (Fotó: Live TV/Vajda Anita)

A Life TV-n történt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top