nlc.hu
Sztárok

Újra együtt szerepel Weisz Fanni és az anyja

Először szerepelt együtt Weisz Fanni és édesanyja a békülés óta

Weisz Fanni és édesanyja, Léránt Ágnes embert próbáló időszakot éltek át, erről a Mokkában beszéltek először.

Weisz Fanni és az édesanyja, Léránt Ágnes mosolyszünete még akkoriban kezdődött, amikor a modell megismerte volt férjét, Hajmásy Pétert. Pontosan nem tudni, hogy mi történhetett, mindenesetre Fanni korábban azt nyilatkozta, hogy nem látott tisztán, ám most már tudja, hogy a családja a legfontosabb. A siket modell és édesanyja először szerepelnek együtt a békülés óta, a Mokkában beszéltek a részletekről.

„Körülbelül két évvel ezelőtt írtam neki, hogy találkozzunk. Éreztem, hogy muszáj találkoznom a saját anyukámmal. Ő nem hitte el, hogy fogunk találkozni” – mondta Fanni, majd az édesanyja elárulta, utoljára 2015 karácsonyán voltak együtt, azóta csak ritkán beszéltek. 

„Amikor elment, még kis szertelen kislány volt, most viszont felelősségteljes, hát, felnőtt lett. Ami a legjobban fáj, hogy pont azt az időszakot vették el, amikor felnőtt lett, amikor már kész van” – mesélte Fanni anyukája, Ágnes. 

Mint kiderült, a koronavírus kezdetén kezdtek el gyakrabban beszélni. Ekkor már gyakran panaszkodott Fanni, hogy fáj mindene, nem kap levegőt – Ágnes szerint ez mind lelki eredetű probléma volt. Fanni elárulta, megkönnyebbült, amikor végre az édesanyjához fordulhatott, és bár rengeteg közös tervük van, erről még nem szeretnének beszélni.

weisz fanni és anyja

Weisz Fanni az édesanyjával (Fotó: TV2)

Olvasnál még Weisz Fanniról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top