nlc.hu
Sztárok

Erőszakolószoba is volt Marilyn Manson házában

Egy nő állítja: Marilyn Manson házában volt egy „erőszakolószoba”

A pár napja kirobbanó botrány tovább dagad, egyre keményebb sztorik derülnek ki Marilyn Mansonról.
Marilyn Manson , erőszak, zaklatás

Egy több nő posztolja a vádjait Marilyn Manson ellen, miután volt barátnője, Evan Rachel Wood színésznő a közösségi médián nyilvánosságra hozta, hogy a zenész évekig bántalmazta szexuálisan.

Az írták, hogy Manson a szexuális és lelki bántalmazás, a kényszerítés, az erőszak és megfélemlítés különféle formáit alkalmazta ellenük.

Most egy újabb nő tűnt fel, Phoebe Bridgers, amerikai énekesnő, aki a Twitteren állt elő a saját tapasztalataival.

A nő elmondása szerint tinédzserként nagy rajongója volt Manson zenéjének, akkoriban jutott el a férfi házába is.

„Erőszakolószobaként emlegette a házban az egyik helyiséget. Akkoriban azt hittem, hogy ez is csak az ő rettenetes rosszfiús humora”

– állítja az énekesnő. 

A nő azt is írja, hogy a fiatalkori rajongása már elmúlt, és kiáll azok mellett, akik most felléptek a férfi ellen. Az énekesnő arról is posztolt a Twitterre, hogy a zenésszel dolgozó bandatagok és a menedzsmentje is mindvégig tudtak a viselkedéséről.

Az énekes tagad.

Manson az Instagramon azt válaszolta a vádakra, hogy minden intim kapcsolata teljes mértékben közös megegyezésen alapult. Mint írta, „tekintet nélkül arra, hogy hogyan – és miért –, mások most úgy döntöttek, hogy megmásítják a történteket, ez az igazság”.

Azóta szerződést bontott Manson lemezcége, a Loma Vista Recordings. Közleményben jelentette be, hogy Wood és a többi nő által megfogalmazott „zavarba ejtő gyanúsítások” alapján a cég azonnali hatállyal beszünteti Manson új albumának promócióját, és többé nem is dolgozik együtt a zenésszel.

(Insider)

Zaklatásos sztorikból nincs hiány:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top