nlc.hu
Sztárok

Emilio kozmetikai termékcsaládja

Saját kozmetikai termékcsaládot dobna piacra Emilio

Emiliót ezúttal a szappanok és krémek készítésének világa varázsolta el olyannyira, hogy akár saját márkát is piacra dobna.

Igyekszik minden – biztonságos – kimozdulási lehetőséget megragadni az Emilio família, amely ezúttal Vivikének szeretett volna kedveskedni egy kreatív programmal.

„Vivi szeret kézműveskedni, készítettünk már együtt mindenféle dekorációs dolgot: adventi koszorút, »hamis« születésnapi tortát, farsangi jelmezt. Most egy »csajosabb« irányba mentünk el, szappant öntöttünk és krémeket kevertünk ki” – mondta Tina, akit a családfő is elkísért a programra. Bár Emilio kezdetben nem tudta, hogy mihez is kezdjen a foglalkozáson, hamar ráhangolódott a kencékre.

emilio kozmetikum

Emilio és családja (Fotó: Sláger TV)

„Az a helyzet, hogy én eleve nagyon kedvelem a kozmetikumokat. Különösen a parfümöt, amiből szinte mindenhol tartok egyet, még a kocsiban is. Szeretem, ha a megjelenésem rendben van, nekem ehhez az illatszerek is hozzátartoznak. A szappan- és krémkészítésben az tetszett a legjobban, hogy saját illatkombinációkat lehet létrehozni. Csak egy-egy csepp az olajokból és máris kész a rám jellemző, egyedi illatpárosítás. Nekem ez nagyon bejött! Simán el tudnám képzelni, hogy legyen egy saját illatszermárkám, azt pedig még inkább, hogy egy saját parfümöm, imádnám!”

– mondta lelkesen Emilio, akinek felesége – igaz más szempontok miatt – de azonnal támogatta az ötletet. „Örülnék, ha Emil ezentúl maga alkotná meg a saját illatszereit. Az a helyzet, hogy ezekből nem lehet eleget vásárolni, mert nincs az a mennyiség, amit ne használna el. Ha csak beül a kádba fürdeni, majdnem egy fél flakon tusfürdőt elhasznál. Viszont, ha ezentúl maga készítené ezeket, talán több maradna nekem” – tette hozzá viccelődve Tina a SlágerTV-n látható Drága családomban

Olvass még az Emílio famíliáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top