nlc.hu
Sztárok

VV10: Dani lett a kiválasztott

VV10: Dani lett a kiválasztott, napokon belül meglesz a 36 millió forint nyertese

Lezajlott az újabb Kiválasztás a Villában, Dani már biztosan párbajozni fog. A valóságshow-ban megkezdődött az évad utolsó 2 hete.

A Való Világ hétfő esti adásában a villalakóknak ismét szavazniuk kellett arról, hogy kit szeretnének leginkább a Villán kívül, a szombati Párbajon látni. VV Dani kapta a legtöbb jelet, így ő lett a kiválasztott. A kihívottjára szerdán köti majd fel a kék kendőt.

VV Dani

VV Dani kapta a zöld kendőt (Fotó: Sajtóklub)

A Való Világ 10. szériája napokon belül véget ér. A Finálé közeledtével felgyorsultak az események, ezzel elindult a jubileumi évad legizgalmasabb két hete: 3 Párbaj, 3 kieső és 3 dobogós, akik a Villában eltöltött 106 napot követően ebben a szezonban utoljára helyezik majd sorsukat a nézők kezébe.

VV10

Lezajlott a 8. Kiválasztás a Villában (Fotó: Sajtóklub)

A ValóVilág10 powered by Big Brother Párbaj február 20-án, 25-én és 26-án, Finálé pedig február 27-én, ahol eldől, ki hagyja el utolsónak a luxusbörtönt, és hogy kié lesz a 36 millió forintos főnyeremény.

Ezek is a VV10-ben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top