nlc.hu
Sztárok

Zalatnay Cini házára rádőlt egy fa

Rádőlt egy fa Zalatnay Cini házára, ami most olyan, mint egy „háborús övezet”

Zalatnay Cini hálát ad a sorsnak, hogy csak a háza rongálódott meg, és nem egy szörnyű tragédiába torkollt a péntek este.

„A kertünkben álló, egyik többméteres védett fába belecsapott a villám, kidőlt, és teljesen tönkre tette a házunkat. Mindent szétzúzott a kertben, lebombázta a nádkerítésünket, és a két szomszédom udvarában is hatalmas károkat okozott. Mindent lekaszabolt, ami az útjában állt” – nyilatkozta a Borsonline-nak Zalatnay Cini énekesnő, aki értesítette a hatóságokat, és reméli, hogy minden anyagi kárát kifizeti majd a biztosító.

Rádőlt egy fa Zalatnay Sarolta házára

Majdnem tragédia érte Zalatnay Cinit (Fotó: Zalatnay Sarolta Facebook-oldala)

„Olyan most a házam mint, egy háborús övezet. Már a katasztrófavédelem embereit is értesítettem, ők fogják elszállítani a kidőlt fát, a biztosító pedig remélhetőleg minden kárunkat fedezni fogja” – mesélte az énekesnő, aki hálát ad a szerencsének, amiért ő és a szomszédai is kötöttek biztosítást, és hogy a vihar csak a kertjében okozott károkat.

„Az isteni gondviselésnek köszönhető, hogy senkinek nem esett baja. El sem tudom képzelni, mi lett volna, ha az udvaron vagyunk Nikivel… Egészen biztosan nem úsztuk volna meg ép bőrrel, úgyhogy hálát adok az égnek, hogy csak a házunk rongálódott meg, s nem egy szörnyű tragédiába torkollt a péntek esténk” – mondta a sztár.

Még több cikk a sztárról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top