nlc.hu
Sztárok

A Dal 2021 4. válogató továbbjutói

Radics Gigi és Bari Laci is továbbjutott A Dalban – teljes az elődöntő mezőnye

Az utolsó 10 produkcióval folytatódott A Dal 2021 válogatója ma este, többek között Radics Gigi és Bari Laci is fellépett.

A Dal 2021 negyedik válogatójában Balogh Eszter (dalának címe: Maradnék), Bari Laci (Féltelek), Detti (Nem muszáj), a Down For Whatever (Zuhanás), Hegedűs Bori és Tempfli Erik (Altató), a Kaukázus (Egyetlen szó), a LivingRoom (Megtörtént), a Luscinia (Labirintus), Radics Gigi (Egy vagy velem), valamint Süle Zsolt (Befúj) lépett színpadra.

A Dal 2021

A Dal 2021 házigazdái: Orsovai Reni és Freddie – Forrás: Médiaklikk / A Dal 2021 – videó

A válogatóban A Dal 2021 zsűrije közvetlenül elhangzásuk után pontozta a dalokat 1-től 10-ig. A pontszámaik alapján automatikusan továbbjutott az elődöntőbe Bari Laci (37 ponttal), a Kaukázus (36 ponttal), Radics Gigi (34 ponttal) és Süle Zsolt (34 ponttal).

Ezután a nézők adhatták le sms-ben a voksaikat a bent maradt 6 dalra. A nézői szavazatok alapján a Down For Whatever zenekar jutott tovább ötödikként az elődöntőbe.

A Dal 2021 negyedik válogatójából ez az 5 produkció került be az elődöntőbe:

1. Bari Laci (Féltelek)

2. Kaukázus (Egyetlen szó)

3. Radics Gigi (Egy vagy velem

4. Süle Zsolt (Befúj)

5. Down For Whatever (Zuhanás)

Az első válogatóból ez az 5 produkció jutott A Dal 2021 elődöntőjébe>>>

A második válogatóból ez az 5 produkció jutott A Dal 2021 elődöntőjébe>>>

A harmadik válogatóból ez az 5 produkció jutott A Dal 2021 elődöntőjébe>>>

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa; valamint a zsűriben idén először helyet foglaló Ferenczi György Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész véleményezi A Dalban.

Olvass még A Dal 2021-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top