nlc.hu
Sztárok
Bata Éva 10 évvel ezelőtt

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki 10 évvel ezelőtt A mi kis falunk Tecája? Mutatjuk!

Bata Éva 34 éves, aki a magánéletét féltve óvja. Leginkább A mi kis falunk Tecájaként ismerik a nézők, pedig azt mondja, a színház közelebb áll a szívéhez, mint a filmes- és tévészerepek.

Bata Éva Kecskeméten született, 2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán, Marton László és Hegedűs D. Géza osztályában. Az egyetemen bemutatott Fáj című előadással nemzetközi sikereket ért el az osztály, több díjat és európai meghívást is kaptak. Fontos vizsgaelőadásai voltak az Asztalizene, a Lír, a Koldusopera és a Nyaralók. A diploma megszerzése után a Vígszínház társulatának tagja lett.

Bata Éva akkor és most

Bata Éva 10 évvel ezelőtt, még barnán (Fotó: smagpix/Csaba Schumy)

A színházban már hosszú éve sikeres, de filmes szerepek eddig nem nagyon találták meg, az áttörést az RTL Klubon futó A mi kis falunk hozta meg, ahol Teca, a vagány kocsmároscsaj bőrébe bújt.

Korábban az nlc.-nek adott interjújában Bata Éva azt mondta, korábban inkább a színházon, nem pedig a filmes szerepeken volt nála a hangsúly.

„Nem tudom, valószínűleg nem ez volt fókuszban nálam. Sok éven át a Vígszínházhoz voltam szerződve, és nyilván egy társulat tagjaként nem igazán volt lehetőségem forgatásokra vagy vendégjátékra menni.”

Bata Éva akkor és most

Bata Éva A mi kis falunk Tecájaként (Fotó: Sajtóklub)

Bereczki Zoltánnal való kapcsolatáról nagyon keveset beszél, pedig már két éve alkotnak egy párt. Nemrég azonban maga az énekes törte meg a csendet, miszerint kapcsolatuk boldog és kiegyensúlyozott.

„Amióta kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élek, a Valentin-nap is új megvilágításba került. A szerelmem imádja a virágokat, ezért idén is meglepem egy hatalmas csokorral. Saját magam készítem majd el a romantikus vacsorát, utána pedig tartunk egy borozgatós, beszélgetős, csak egymásra figyelős estét”árulta el Bereczki Zoltán a Best magazinnak.

Olvass még több akkor és most sztorit!

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top