nlc.hu
Sztárok

Az Everwood szereplői akkor és most

19 éves az Everwood sorozat – Válások és tragikus halálesetek történtek a szereplőkkel

Az Everwood premierje óta eltelt 19 év, nézzük, mi történt a szereplőkkel azóta.

Az Everwood úttörő volt a maga nemében, családi dráma kategóriában egyértelműen a kedvenc sorozataink közé tartozott 2002–2006 között, amíg futott a tévében. Szappanopera volt a javából, de az a fajta, ami örökre beírta magát az emlékezetünkbe. 

Dr. Andrew Brown – Treat Williams

Everwood akkor és most

Az Everwood óta nagy a változás (Kép: Sajtoszoba/Jockey tv – Getty Images)

Dr. Andrew Brown, a híres idegsebész a felesége halála után költözik Everwoodba két gyermekével. Négy évadon keresztül kísérjük az életüket, Andrew orvosi praxisát, családi és szerelmi életét. A szerepet játszót Treat Williams a sorozat vége óta is a képernyőn van, főleg az Everwoodhoz hasonló szappanoperákban, sorozatokban láthatjuk. 1988 óta boldog házasságban él Pam Van Sant színésznővel, két gyermekük, Gill és Ellie már felnőttek.

Ephram Brown – Gregory Smith

Emlékszel az Everwood sorozatra?

Feleségével és kutyájával él együtt a színész (Kép: Sajtószoba/Jockey tv – Instagram)

Ephram a doki fia, az észbontóan jóképű, borongós kamaszfiú, aki keresi a helyét a világban, hát csak imádni lehet! A szerepet alakító Gregory Smith játszott több sorozatban és kisebb filmekben, de utána már inkább a rendezés felé fordult. 2018-ban vette feleségül a kanadai modell-színésznőt, Taylor McKay-t.

Delia Brown – Vivien Cardone

Everwood szereplői akkor és most

A fiatal színésznőnek még van ideje karriert építeni (Kép: Sajtószoba/Jockey tv – Getty Images)

Ephram kishúga, aki kíméletlenül őszinte karaktert formált meg a sorozatban és tökéletesen hozta a tinilányok minden szemtelenségét és drámáját. A szerepben a most 27 éves Vivien Cardone tündökölt, a sorozat után is maradt a színészetnél, de nem ért el átütő sikereket.  Instagramja szerint 2018-ban még volt egy barátja, akivel úgy tűnik, már szakítottak. Büszke nagynéni, aki sok időt tölt az unokahúgával.

Nina Feeney – Stephanie Niznik

Az Everwood szereplője elhunyt

Stephanie Niznik tragikusan fiatalon hunyt el (Kép: Getty Images)

Stephanie Niznik a sorozatban Ninát alakította, aki a Brown család szomszédjaként került a történetbe és végül romantikus kapcsolat alakult ki közte és Andy között. Stephanie Niznik 2019-ben, tragikusan fiatalon, alig 52 évesen elhunyt. Állítólag alkoholproblémákkal küzdött és végül emiatt is halt meg.

Dr. Harold Abbott – Tom Amandes

Az Everwood szereplői

Tom Amandes szinte semmit sem változott 15 év alatt (Kép: Getty Images)

Dr. Harold Abbott a Bright család feje, aki szintén orvos, és persze először nem bírja Andyt, elég morcos karakter, de csak sikerül közös nevezőre jutniuk az évek során. A szerepben Tom Amandest jól ismerjük a szappanoperákból és sorozatokból, kedvelt és foglalkoztatott színész. A magánélete sem tartogat botrányokat: Nancy Everhard színésznőt vette feleségül 1996-ban, azóta is boldog házasságban élnek együtt.

Rose Abbott – Merrilyn Gann

Ők voltak az Everwood szereplői

A színésznő nem ért el átütő sikereket az Everwood óta (Kép: Sajtószoba/Jockey tv – IMDb)

Rose Abbott volt Harold felesége, aki kemény anyuka, mert kirúgja Amyt, a lányát a házból, amikor kamaszos lázadásba kezd. Emellett pedig még a rákkal is megküzd és egy elhagyott újszülöttet is magához vesz, igazi szuperhős a sorozatban. Az Everwood után több, kisebb sikerű filmben szerepelt, illetve sorozatokban mellékszerepeket vállalt, legutóbb 2015-ben láthattuk egy epizód erejéig a Mistresses című sorozatban.

Amy Abbott – Emily VanCamp

Az Everwood sorozat akkor és most

Emily VanCamp karrierje és magánélete is szépen alakul (Kép: Kép: Sajtoszoba/Jockey tv – Getty Images)

Harold lánya: Amy, aki a szerelme, Colin halála után nagyjából az egész sorozatban azt próbálja kitalálni, hogy az Ephram és közte szövődő kapcsolattal mihez kezdjen. A karaktert alakító Emily VanCamp karrierje szépen alakul, láthattuk a Körben, a Testvérek sorozatban és jelenleg a The Resident szériában főszereplő.

Az Everwood forgatása közben egy darabig randizott Chris Pratt-tel, aki a testvérét alakította a sorozatban, ám végül nem lett hosszú távú kapcsolat ebből a szerelemből. VanCamp férje a szintén színész Josh Bowman, már 2011 óta szeretik egymást, 2018-ban házasodtak össze.

Bright Abbott – Chris Pratt

Ő változott a legtöbbet az Everwoodban

Chris Pratt esetében óriási a változás 15 év alatt (Kép: Sajtoszoba/Jockey tv – Getty Images)

A népszerű futballista, Bright szerepében magát Chris Prattet láthattuk, akinek a karrierje azóta úgy kilőtt, hogy már a legnagyobb sztárok között tartjuk számon. Bár az Everwoodban a frizuráján minimum mosolyogni kell, de a szerep szerint elég szomorú a sorsa: Bright felelős ugyanis Colin haláláért, aki miatt a testvére, Amy úgy összetört.

Chris Pratt már túl van egy váláson, 2008-ban vette feleségül Anna Farris színésznőt, született 2012-ben egy fiuk, Jack, majd 2018-ban váltak el. Még ugyanebben az évben bejelentette, hogy eljegyezte Katherine Schwarzeneggert, akit 2019-ben el is vett feleségül, és rá egy évvel megszületett a lányuk, Lyla Maria.

Hannah Rogers – Sarah Drew

Emlékszel az Everwoodra?

Bájos volt, bájos maradt Sarah Drew (Kép: Getty Images)

Sarah Drew játszotta Hannah Rogerst, akit Bright szerelmének szerepében láthattuk a harmadik és negyedik évadban. Drew is foglalkoztatott és sikeres színésznő a sorozat óta, például a Mad Men vagy a Grace klinika című sorozatokban is láthattuk.

2002-ben ment hozzá Peter Lanfer egyetemi adjunktushoz, akivel egy fiuk és egy lányuk született.

Edna Harper – Debra Mooney

Az Everwood szereplők akkor és most

Debra Mooney egy percet sem öregedett az Everwood óta (Kép: Getty Images)

Edna Harper a szókimondó és makacs karakter, aki Harold Abbott anyja és nem hagyja, hogy a fia irányítsa az életét. Debra Mooney alakította tökéletesen a karaktert, de persze nem ez volt az első és utolsó szerepe. Azóta láthattuk a The Originals című vámpíros sorozatban, a Supernaturalban, a Grace klinikában, szóval nem volt hiány szerepekben.

A most 73 éves színésznő a mai napig aktívan dolgozik. Férje, Porter Van Zandt rendező-producer 2012-ben elhunyt, lányuk, Kristin Mooney pedig szintén a filmszakmában dolgozik.

Irv Harper – John Beasley

Ilyen sokat változtak az Everwood szereplői

Irv Harper a szívünk csücske volt a sorozatban (Kép: IMDb – Getty Images)

Irv szép, mély hangja a mai napig a fülünkben visszhangzik. Edna drága férje a sorozatban, aki annyira kedves és melegszívű, hogy csak szeretni lehet, ám sajnos a szerepe szerint küzd az egészségével. A karaktert megformáló John Beasley természetesen már kiforrott karrierrel érkezett az Everwood sorozatba és folytatta utána is a filmkészítést, ahol abbahagyta. Felesége Judy Beasley 1965 óta, két gyermekük, Tyrone és Michael szintén a színész szakmát választották.

Nézzünk együtt ifjú Chris Prattet!

Kiemelt kép: Sajtószoba/Jockey tv

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top