nlc.hu
Sztárok

Kovács Patrícia nagyszerű formában van

Kovács Patrícia csak úgy ragyogott, miközben az új feladatáról mesélt

Azért mondott igent az RTL új műsorára Kovács Patrícia, mert ez nagyon más, mint ami eddig volt. Már most elárulhat annyit, hogy lesznek nagy meglepetések.

Jövő szerdán, március 3-án este indul az RTL Klub új műsora, ami egy rendhagyó riportfilmsorozat lesz. A Nagy szám műsorvezetője, Kovács Patrícia és az ő feladata kihozni az ismert emberekből valami olyat, ami meglepi majd a nézőket. Azt állítja, ez sikerült is. 

„Szeretem a saját színészi komfortzónámat kitágítani és nemcsak a színészi munkáimat elvégezni, hanem szeretek egy kicsit nagyobb szeletet harapni. Inspirál minden olyan feladat, ahol megmutathatom magamat és nem feltétlenül színészet. Másrészt nekem tetszett ebben a műsorban, hogy nem celebek vannak benne, hanem népszerű emberek, olyan A-kategóriás szereplők, akiket az egész ország ismer, vagy azt gondolja, hogy ismer és ítélkezik is róluk sokszor, és azt gondolják, hogy ezek újat már nem tudnak mutatni. Viszont ebben a formátumban pont az a lényeg, hogy megmutasson olyat belőlük, amit eddig nem tudtak a nézők.(…) Mindegyikünk életében van egy nagy szám, vagy egy nagy dal, ami kötődik hozzánk, és akkor ki kell választani, hogy mi legyen az a nagy szám, amit ő majd a végén énekel, és onnantól kezdve leforgatjuk portréműsorszerűen azt, miért ez a nagy szám. Többnyire, amihez az emberek kötődnek, az a gyerekkor, kamaszkor, ahogyan felnőttek, onnan vannak ezek a nagy dalok. Nagyon jó riporterek, iszonyatos munkával mennek, és megpróbálnak olyan embereket megszólaltatni egy-egy híres ember környezetéből – például tanárokat, családtagokat, szomszédokat – akik látták őket akkor, amikor nem voltak még olyan nagy sztárok. Meg tudnak majd mutatni olyat, amire nem számítanak a nézők és ilyen értelemben lesznek meglepetések” – mesélte a Reggeliben a színésznő.  

Kovács Patrícia a Nagy szám műsorvezetőjeként mesélt arról, milyen meglepetések várnak a nézőkre

Kovács Patrícia a Nagy szám műsorvezetőjeként mesélt arról, milyen meglepetések várnak a nézőkre (Fotó: Sajtóklub)

Patrícia maga is sokszor belesik abba a hibába, hogy ítélkezik egy híres emberről, szerinte ez mindenkire jellemző, ez a műsorban a legjobb, hogy ledönti az előítéleteket is.

Ők is szerepelnek majd a Nagy szám adásaiban: 

  • Istenes Bence
  • Gáspár Laci
  • Miller Dávid
  • Liptai Claudia
  • Barabás Éva
  • Szellő István
  • Fluor Tomi
  • Pataky Attila
  • Járai Máté

Miközben erről mesélt, Kovács Patrícia csak úgy ragyogott a lelkesedéstől és a színházi élettel kapcsolatban is elmondta: igyekszik mindennek a pozitív oldalát látni

Olvasnál sztárokkal készült interjúkat? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top