nlc.hu
Sztárok

Pásztor Virág szerelmes,és egy új YouTube csatornát indított

Élet a Barátok közt után: Pásztor Virág szerelmes, és egy új YouTube csatornát indított

A Barátok közt Timije, azaz Pásztor Virág volt az RTL Klub Reggeli című műsorának volt a vendége. Mesélt a jövőbeli terveiről, és arról is, hogy milyen nagy a szerelem a párjával.
Pásztor Virág

Az RTL klub stúdiójában kérdezték az alig 19 éves színésznőt, Pásztor Virágot, aki bevallotta, először elsírta magát, amikor meghallotta, hogy véget ér a Barátok közt. 

„Ne sírj, mert vége, mosolyogj, mert megtörtént” – ezt mantrázta magának biztatásul. Azt mesélte az RTL Klub műsorvezetőinek, hogy pozitívan néz a jövőbe, hálás, hogy részt vehetett a sorozatban és azért, hogy kapott egy második családot a stábtagok személyében.

Jelenleg várja az új kihívásokat, és elkezdett egy saját YouTube csatornát is, amivel a fiatalokhoz kíván szólni. Bevallotta, hogy félt belekezdeni, aggódott, hogy nem lesz képes jól csinálni, de leginkább a visszajelzésektől, véleményektől tartott. Mára megnyugodott, ugyanis az első videóira sok pozitív reakciót kapott privátban és a nyilvános kommentekben is. 

„A kreatívabb emberek közé tartozom, szeretek létrehozni, alkotni” – vallotta be, hozzátéve, hogy nem tudná definiálni, pontosan milyen témakörökre fogja felhúzni a videóit, de abban biztos, hogy szeretne értéket közvetíteni.

A pár perces beszélgetésben azt is elmesélte, hogy a párjával már fél éve vannak együtt és dúl a szerelem.

Március 31-én búcsúszik a Barátok közt Timi szerepétől.

A videót itt tudod megnézni.

Fotó: Facebook

Még több hír a Barátok közt című sorozatról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top