nlc.hu
Sztárok

Tatár Csilla felszólalt

Tatár Csilla kiáll Gáspár Evelin mellett

Gáspár Evelin kapott hideget-meleget az elmúlt pár napban, Tatár Csilla kiáll mellette.

Gáspár Evelin exe nem tud beletörődni abba, hogy kidobták: meztelen fotóival zsarolja Győzike nagyobbik lányát – derült ki korábban. Evelin egykori párja állítja, nem zaklatja a lányt, sőt, pont fordítva van. A korábbi Ázsia Expressz-szereplő tegnap az nlc-nek nyilatkozott arról, hogy szeretné lezárni az ügyet, ám mindig kiderül egy újabb részlet. A vitába Tatár Csilla is beszállt, aki szerint sokan Evelint hibáztatják és ez nagyon nincs rendben. Erről egy Instagram-sztorit osztott meg, ami 24 óráig volt elérhető.

„Megzsarolják, kiteszik a netre a róla intim helyzetben készült képeket… (…) Csalfa, pénzéhes, az nem is úgy volt, amúgy meg mindjárt öngyilkos leszek, ennyire kikészít ez a nő. Hát, Bravó! Ezek után biztos sok hasonló helyzetben lévő nőnek lesz bátorsága arra, hogy ne a négy fal közé zárja magát és a bántalmazóját” – írta Tatár Csilla, majd hozzátette, hogy ez az egész nem Gáspár Evelin hibája.

tatár csilla gáspár evelin

Tatár Csilla kiáll Gáspár Evelin mellett (Fotók: Smagpictures / TV2 / nlc-montázs)

Sajnos egyre gyakoribbak a zaklatási ügyek a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top