nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázs kiakadt

Sebestyén Balázs: „Ugyanott vagyunk, mint egy éve”

Sebestyén Balázs eléggé kiakadt a tegnap meghozott döntések miatt.

Hétfőn bezár az ország – tudtuk meg tegnap a Kormányinfón. Az elkövetkező egy hónapban bezárnak az iskolák és az óvodák, valamint két hétig a különböző szolgáltatások is szünetelnek. Mint sokan mások, Sebestyén Balázs is kiakadt a szigorításokon, erről meg is osztott egy bejegyzést.

„Hát ezt nem hiszem el! Megint bezár minden, az iskolák is, megint online tanulnak, ugyanott vagyunk, mint egy éve! Azt hiszem újra elkezdek lovagolni! Régen sokat nyomtam, csak megszülettek a gyerekek és abbahagytam! Legalább addig sem kell törtekkel, geometriával foglalkoznom, úgyis csak összezavarom! Nagy már, tanuljon egyedül, én megyek terepre!” – írta a közösségi oldalán a tőle megszokott humoros stílusban. 

Az első kommentelők között ott volt Kabát Peti is, aki meginvitálta egy fallabdameccsre, ám ezt is majd csak akkor tudják lejátszani, ha majd feloldják a tegnap bevezetett intézkedéseket.

További infók a koronavírussal kapcsolatban:

sebestyén balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top