nlc.hu
Sztárok

Parminder Nagra akkor és most

Csúnya válása után egyedülálló anyaként él a Vészhelyzet doktornője, Parminder Nagra

Parminder Nagra, a Vészhelyzet Neela Rasgotra doktornője egy 11 éves kisfiú édesanyja, akit 2013-as válása óta egyedül nevel.

Az indiai származású brit Parminder Nagra a kilencvenes évek első felében, még tinédzserként, egy leicesteri színházban kezdte pályafutását, majd londoni társulatokban játszott. 1997-től televíziós produkciókban is feltűnt, kisebb szerepekben. Az áttörést a 2002-ben bemutatott Csavard be, mint Beckham című film hozta meg a karrierjében, a következő évben pedig megkapta Neela Rasgotra szerepét  a Vészhelyzetben. A legendás kórházsorozatban összesen 129 epizódban láthattuk, egészen a fináléig maradt. 

„Egy teljesen új generáció nézi a műsort. Nagyon jó, hogy az emberek továbbra is érdeklődnek és kedvelik a karaktereket. (…)  Az igazi dráma ezeknek az embereknek a személyes története és mindaz, amin keresztül mennek. Ez elképesztő volt számomra, és imádtam játszani” – nyilatkozta akkoriban.

Parminder Nagra

Parminder Nagra 2005-ben a Vészhelyzetben és 2019-ben (Fotók: Getty Images)

Az ezt követő években felbukkant ugyan néhány mozifilmben, de inkább tévés munkákat kapott, többek között a Feketelista első évadának egyik állandó karaktere volt 2013–2014-ben.

„Régóta csinálom ezt, így remélhetőleg már tudom, hogyan játszom. 26 éves voltam, amikor a Beckhamet készítettük és elképesztő belegondolni, hogy akkor is már 10 éve színészkedtem” – fogalmazott egy interjújában, melyet a sorozat kapcsán adott. 

Moziban legutóbb a 2018-as Madarak a dobozban, illetve a 2019-es Két lépés távolság című filmekben volt látható. Az Awaken című rövidfilm főszerepét is elvállalta, mely még bemutatásra vár.

Parminder Nagra
Megnézem
Összes kép (4)

A  színésznő 2002-től élt párkapcsolatban James Stenson fotóssal, akivel 2009 januárjában házasodtak össze. Még az év májusában megszületett a kisfiuk, Kai David Singh Stenson. Házasságuk azonban zátonyra futott, 2012-ben beadták a válókeresetet. A bírósági procedúra során a férj azt állította, hogy felesége eltitkolta előle a vagyona jelentős részét azért, hogy ő abból semmit ne szerezhessen meg, miközben ő 2004-ben feladta jól fizető munkáját Angliában, hogy nejével Los Angelesbe költözhessen. A válás végül 2013-ban zárult le, a bíróság Nagrának ítélte a színészi munkáiból származó összes jövedelmét, a házaspár kaliforniai otthonát, valamint egy ingatlant az Egyesült Királyságban. Stenson ehhez képest egy házeladásból származó 450 000 dolláros összeget, illetve egy Mazda CX9-et kapott és megtarthatta fotós vállalkozását is, viszont havi 1226 dolláros gyerektartás fizetésére kötelezték.

A válás óta a 45 éves színésznő maximálisan óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, ám úgy tudni, jelenleg egyedülálló és 11 éves fiával Los Angelesben él. 

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top