nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző félig megsüketült

Gáspár Győző drámája: közepes fokú hallásveszteséget állapítottak meg nála

Gáspár Győző sírva fogadta a diagnózist, miszerint hallókészüléket kell hordania.

Gáspár Győző hallása hónapok óta nem az igazi, ezért úgy döntött, kivizsgáltatja, hogy mi lehet a probléma. A Van életünk! című műsor kamerái követték az orvoshoz, aki nem szolgált jó hírrel: Győzikének közepes fokú hallásvesztesége van, ami azt jelenti, hogy mindkét fülén hallókészüléket kell hordania, különben súlyosbodhat a probléma.

„Ez gyógyszerrel, műtéttel nem javítható” – mondta az orvos, mire Gáspár Győző teljesen összetört. Amellett, hogy hordania kell a készüléket, arra is gondolt, hogy mit szólnak majd mások, hogyan megy így plázába.

„Ez milyen ciki, nekem ez full ciki, de komolyan. Tudom, hogy most megköveznek érte, de nekem ezt meg kell emésztenem. De nem megy, nem tudok egy készülékkel együtt élni. (…) Most gondold el, így elmegyek egy plázába. Félek attól, hogy valaki megállít és majd röhögni fog. Az az igazi félelmem, hogy ki, mit mond. (…) Az élet adott nekem sikert, adott nekem színpadot, tévézést, de elvette a hallásomat”

 – mondta Győző.

gáspár győző

Gáspár Győző (Fotó: Life TV)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top