nlc.hu
Sztárok

Vujity Tvrtko 18 éves fia

Vujity Tvrtko 18 éves fia a tévés hasonmása

Vujity Tvrtko és legidősebb fia, Barnabás nagyon hasonlítanak egymásra.

Vujity Tvrtko és családja nagyon sok helyen éltek már, fél évvel ezelőtt a világ egyik legszebb szigetére, Hawaiira költöztek. A tévés és családja könnyen alkalmazkodott a megváltozott élethelyzethez. „Azt, hogy itt kötünk ki, nagyjából tudni lehetett, de az év elején még Dél-Afrika vagy Ausztrália is benne volt a pakliban. Ami itt van, ahol én vagyok, és amit én teszek, az nem drága pénzért megvásárolt luxusút, hanem nagy munkával kiharcolt lehetőség, és én ezzel a lehetőséggel szeretnék is élni” – nyilatkozta a költözés után Vujity Tvrtko. 

Korábban arról is írt, hogy mióta a csodaszép szigeten él, öt évet fiatalodott, most pedig megmutatta, milyen lenne, ha 25-30 évet visszamenne az időben. Az író ugyanis a 18 éves fiáról posztolt, aki gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint ő fiatalon.

„Korábban azt mondtam, hogy legalább 5 évet fiatalodtam itt. Azóta rátettem még 25-öt: így nézek ki 30 évvel fiatalabban!” – írta Tvrtko a közösségi oldalán, a rajongók pedig egyöntetűen egyetértenek azzal, hogy a fia a kiköpött mása.

Sztárok, akik összepakolták az életüket és külföldre költöztek: 

vujity tvrtko

Vujity Tvrtko (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top