nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó őrangyala

A halál torkában segítette őrangyala Molnár Anikót

Hisz a spiritualitásban az egykori Nagy Ő, amatőr szinten pedig foglalkozik is vele.

Molnár Anikót a halott barátnője segíti a bajban. Korábban egy komoly balesetet is elkerült a láthatatlan segítőjének köszönhetően, sőt üzent is neki a túlvilágról.

Molnár Anikó

Őrangyalok óvják Molnár Anikó életét – Forrás: Tények Plusz – videó

A Való Világ és a Nagy Ő sztárja foglalkozik is a spiritualitással: tanulja, hogyan tud kommunikálni az őrangyalokkal, akik szerinte végigkísérik és óvják az életét. “A barátnőm halála után voltak arra utaló jelek, hogy van egy másik világ. Nevezhetjük a lelküket szellemeknek, angyaloknak. Hiszek ebben a láthatatlan világban” – árulta el a Tények Pluszban.

A sminktetoválóként dolgozó Molnár Anikó van, hogy mindennapi dolgokhoz is kér segítséget az őrangyalaitól. “Ha olyan helyre megyek, ahol tudom, nagyon kevés a parkolóhely, akkor amikor elindulok, megkérem őket, hogy mikor odaérek, legyen parkolóhelyem, mert sietek. Megköszönöm előre, hogy gondoskodnak a parkolóhelyről. Tízből kilencszer ez be is jön” – mesélte.

Olvass még a spiritualitásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top