nlc.hu
Sztárok

Interjút ad Britney Spears

Botrányos interjúra készül Britney Spears, hosszú idő után szólal meg a popdíva

Britney Spears bennfentesek szerint hamarosan interjút ad.

Az Index azt írja, hogy a legfrissebb értesülések szerint Britney Spears készen áll  megosztani életútjának történetét, de csak a saját szabályai szerint. Az Entertainment Tonight szerint a popsztár hálás azért a rengeteg szeretetért és támogatásért, amit a rajongóktól kapott az elmúlt hetekben, miután az életéről és a gondnokság alá helyezéséről szóló, Framing Britney Spears című dokumentumfilm megjelent.

Ahogy azt mi is megírtuk, világméretű kampány indult az énekesnőért, rajongók milliói hallatták hangjukat, miután kiderült, hogy Britney még mindig édesapja, Jamie Spears gondnoksága alatt kénytelen boldogulni. A  Twitteren azóta is dübörög a #FreeBritney-mozgalom, és a Britney Spears szabadságáért küzdőket az sem nyugtatta meg, hogy az énekesnő semmit sem tett közzé a közösségi oldalán ezzel kapcsolatban, pedig szerintük már cáfolnia kellett volna, ha mindezek csak álhírek lettek volna. 

Az említett dokumentumfilm, annak visszhangja és a rajongói reakciója motiválhatta a popsztárt abban, hogy a közeljövőben megszólaljon saját ügyében. A hírek szerint Oprah Winfrey-nek fog interjút adni.

Még több sztárhír:

Britney Spears

Britney Spears (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top