nlc.hu
Sztárok

Így él a 71 éves Cybill Shepherd

Ragyogó hetvenes – Így él most A simlis és a szende női főszereplője, Cybill Shepherd

Cybill Shepherd a mai napig is a filmiparban dolgozik, sorozatbéli partnerével, Bruce Willisszel azonban három évtizede nem beszélt.

A simlis és a szende (Moonlighting) című tévésorozat 1985 és 1989 között futott az Egyesült Államokban, Bruce Willis és Cybill Shepherd főszereplésével. A produkciót itthon először 1993-tól vetítette a Magyar Televízió, később több másik tévécsatorna is megismételte. A  színésznőre sokan még a mai napig is ebből a sorozatból emlékeznek a legtöbben. 

Már nem beszélnek egymással

Az 1950-ben született Shepherd a hatvanas évek végén modellként kezdte a pályafutását, majd egy címlapfotón felfigyelt rá Peter Bogdanovich filmrendező és elhívta egy castingra. Színésznőként 1971-ben, Az utolsó mozielőadás című filmben debütált, alakításáért rögtön Golden Globe-díjra jelölték. A hetvenes években olyan filmekben tűnt fel, mint a Daisy Miller, a Várva várt szerelem vagy épp a legendás Taxisofőr. A nyolcvanas évektől inkább a televízióban foglalkoztatták, ebből az időszakból pedig a legkiemelkedőbb szerepe a már említett A simlis és a szende Maddie-je volt, amiért két Golden Globe-díjat is kapott. 

„A karaktereink A simlis és a szendében nem adtak túl nagy mozgásteret. Én egy volt modellt játszottam, ami valójában is voltam, Bruce Willis pedig egy seggfejet játszott, ami valójában is” – nyilatkozott 2018-ban Shepherd nem túl hízelgően a sorozatról és egykori kollégájáról, akivel egyébként már az utolsó évad forgatása után megszakították a kapcsolatot és azóta sem beszéltek.

Cybill Shepherd a sorozatban és napjainkban

Cybill Shepherd a sorozatban és napjainkban (Fotók: Getty Images)

A mai napig is forgat évente egy-két filmben vagy sorozatban. Tavaly a Love is Love is Love című filmben láthatta a közönség, jelenleg pedig egy új komédiasorozat, a I Love This for You forgatására készül. 

A 70-es években Elvis Presley-vel is járt, Jack Nicholsont és Robert De Nirót viszont állítólag kikosarazta. 1978 és 1982 között egy memphisi üzletember, David M. Ford felesége volt. Egy lányuk született, Clementine, aki követte édesanyját a színészi pályán. Másodszor 1987-ben ment férjhez, Bruce Oppenheim kiropraktőrhöz. A házasságkötés idején a színésznő már várandós volt ikreivel, Cyrus Zachariah-val és Molly Ariellel. Oppenheimtől 1990-ben vált el. 2012-ben eljegyezte akkori párja, Andrei Nikolajevic pszichológus, ám 2015-ben a jegyességet felbontották. 

Megnézem
Összes kép (7)

A színésznő néhány héttel ezelőtt töltötte be a 71. életévét, ám jóval fiatalabbnak látszik a koránál. Saját bevallása szerint mindezt nem plasztikai beavatkozásoknak köszönheti, mivel kifejezetten félne kés alá feküdni. 

Korábban évekig buddhista volt, 2014-ben azonban bejelentette, hogy visszatért a keresztény valláshoz. Hosszú ideje elkötelezett szószólója az olyan ügyeknek, mint a melegek jogai, az azonos neműek házassága, illetve az abortuszhoz való jogok. 

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top