nlc.hu
Sztárok

A Házasodna a gazda párkeresői

Bemutatjuk a Házasodna a gazda párkeresőit – íme, a gazdák és gazdasszonyok

Április 10-én bemutatkoznak a Házasodna a gazda gazdasszonyai és gazdái.

Április 10-én, szombat este 21:05-től az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. Házasodna a gazda első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé.

Addig is, itt egy kis ízelítő a párkeresőkről:

Gergő gazda fiatal, jóképű, humoros és megnyerő. Gergő mesébe illő élete már önmagában felér egy csodával. Az igaz szerelem, a hetedhét országra szóló lakodalom és a „boldogan élnek, míg nem halnak” rész csak ezután következik. A királyfi ezúttal tényleg lóháton érkezik!

Pista gazda vérbeli, hagyományos magyar gazda. Nem kenyere a mellébeszélés: őszinte, egyenes, tisztességes ember. Ami a szívén, az a száján. Életében feltűnt már néhányszor a szerelem, mégis évek óta magányos. Minden vágya, hogy társat találjon egy olyan nő személyében, aki nemcsak elfogadja, de szereti is a tanyasi életmódot.

Gabi gazdasszony pont olyan férfit keres, mint amilyen ő nőben. Jólelkű, életrevaló és megbízható. Urak, itt a lehetőség, hogy újra napfényt vigyenek a gazdasszony életébe!

Klára gazdasszony a jég hátán is megél. Határozott, céltudatos, viszont ha kapcsolatról van szó, akkor nem ő szeretné hordani a nadrágot. Az igaz szerelmet keresi, egy olyan férfit, aki mellett igazán nőnek érezheti magát.

Ha valakire, akkor Viki gazdasszonyra pontosan illik az alábbi jelző: kívül kemény, belül lágy. Viki egy céltudatos nő, aki jól tudja, hogy mit akar az élettől: boldoggá válni egy olyan társ mellett, akire felnézhet és támaszkodhat, aki megérti, elfogadja, és egyenlő partnernek tekinti őt.

Zoltán gazda első blikkre egy marcona embernek tűnhet, de ez csak a felszín. Belül egy érző szív rejlik és csupán csak egy dologra vár, ami nem más, mint a szerelem.

Túlzás nélkül állítható, hogy igazi ritkaság a Zoli gazdához hasonló lelki társ. Ha egy késő esti romantikus film közben nemcsak a popcornon, hanem a papírzsepin is szívesen osztoznál, akkor ne habozz!

Dávid gazda egy dolgos, hagyománytisztelő, mégis modern és szeretetteljes férfi, akinek az életéből mindössze egyetlen láncszem hiányzik, ami nem más, mint a szerelem.

 

A gazdák és gazdasszonyok egy képen:

házasodna a gazda gazdák

A Házasodna a gazda párkeresői (Fotó: RTL)

Emlékszel még az előző évad párkeresőire? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top