nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett fél visszanézni az Összezárva adást

Köllő Babett: „Ezek óhatatlanul mély sebet ejtenek, újra és újra”

Rengeteg téma előkerült abban az egy napban, amit Köllő Babett az Összezárva forgatásán töltött Hajdú Péterrel.

Nem nézte vissza a végleges adást Köllő Babett, aki már előre tart attól, mit vágtak össze a Hajdú Péterrel töltött egy napból. 

„Félek, hogy lesznek kínos pillanatok, lehet, hogy a férjemet egy kicsit elterelem majd a tévé elől, mert műveltem olyan dolgokat, amiket én így buli alkalmával szoktam. Tudatosan nem iszom, mert nagyon gyorsan le tudom vetkőzni a gátlásaimat és azt hiszem, itt is táncoltam a pulton, meg mindent csináltam.(…) A spárgánál nyilván próbáltam úgy fordulni, hogy Peti ne lássa, de azt elfelejtettem, hogy a másik oldalon egy operatőr van. Vállalhatatlan, na!” – mondta mosolyogva a színésznő, aki szerint a nézők jókat nevetnek majd rajta. 

Köllő Babett szerint lesznek kínos pillanatok az Összezárva Hajdú Péterrel adásaiban

Köllő Babett szerint lesznek kínos pillanatok az Összezárva Hajdú Péterrel adásaiban

A fogatáson az evőversenytől, a kerti törpe szétverésen át a twerkelés oktatásig volt minden, az Ébredj velünk! adásában Babett annyit elárult: Hajdú Péter reménytelen eset, ha fenékrázásról van szó. Mindezt a műsorvezető csak azért vállalta be, mert elvesztett egy fogadást. 

„Én meg nekiálltam inni fogadás elvesztése miatt, azt hiszem, innen indultam meg a lejtőn, merthogy nem szoktam alkoholt inni, és tudatosan nem iszom. Itt volt egy pont, amikor azt éreztem, minden mindegy.”

Az, hogy a felvételhez mit szól majd a színésznő férje, nem tudni, hiszen ő elég zárkózott típus, és annak idején azt nagyon rosszul viselte, amikor Babett a Luxusfeleségekre igent mondott. 

„Majdnem elváltunk a forgatás előtt. Nagyon zárt életünk volt előtte, és a forgatás miatt gyakorlatilag az egész országot beengedtük az otthonunkba, ahova korábban csak keveseket. Ez egy vitaindító volt nálunk, én meg mondogattam, hogy hidd el, ez az én esélyem, ezt én érzem. Az első dolog volt az életemben, amiért olyan szinten álltam ki, mint előtte soha.”

Köllő Babett fájalmas időszakról mesélt

Köllő Babett az Ébredj velünk! ma reggeli adásában mesélt

A műsorban nem csak nevetés lesz, sok komoly téma felmerült az egy napos forgatáson, amelyből az előzetesben is láttunk már részletet. Babett sírva mesélte el, hogyan vesztette el az ikreit

„Az életet nem lehet úgy megúszni, hogy az életet végigneveted és csak vicces dolgok történnek. Vannak olyan dolgok, amelyekről az ember már beszélt, és azt hiszed, túl vagy rajta, és akárhányszor feljön a téma, mindig rádöbbensz, hogy egyáltalán nem vagy túl rajta, és vannak olyan dolgok, amelyeken valószínűleg sosem leszel túl. El kell fogadni együtt élni dolgokkal, meg kell tanulni együtt élni bizonyos dolgokkal. Eltemeted magadban jó mélyre, de ha egy ilyen beszélgetésbe belemész, akkor ezek óhatatlanul mély sebet ejtenek, újra és újra. Belőlem ott elkezdtem ömleni a szavak és ami megdöbbentő volt, hogy a helyzet ugyanezt hozta ki Petiből is. A végén én hallgattam, ültem és sírtam, olyanokat mesélt.”

Összezárva Hajdú Péterrel előző adásaiból: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top