nlc.hu
Sztárok

Gajdos Tamás akkor és most

Gajdos Tamás egyszerűen nem öregszik – alig változott 37 év alatt az ATV Híradó műsorvezetője

Akkor és most modellfotón a Szerencsekerék egykori műsorvezetője, Gajdos Tamás.

Gajdos Tamás a ’80-as években nemcsak a legismertebb műsorvezető volt, hanem az első magyar férfimodellek egyike is. Az alábbi, „akkor és most fotókon” tisztán látszik, hogy egyszerűen nem fogott rajta az idő vasfoga.

Gajdos Tamás

Gajdos Tamás elképesztő formában van (Forrás: YouTube / ATV – videó)

A 62 éves Gajdos Tamás most is ugyanazzal a sármmal mosolyog a kamerákba, mint 37 évvel ezelőtt, amikor a Los Angeles-i ötkarikás játékokra készült olimpiai formaruhát mutatta be. Egy emberöltővel később ugyanabban a környezetben, már csak a repülőgépmúzeumban, de újra egy MALÉV gép lépcsőjén került divatmodell szerepbe Tamás Rita – az Ötpróba túra nagykövete – oldalán. Ők ketten mutatták be ugyanis az Ötpróba 2021-es nemzeti melegítőjét.

Bár a két fényképen a hölgyek is nagyon hasonlítanak, az 1984-es felvételen Kertész Éva viselte a női sportolók formaruháját.

Gajdos Tamás

Gajdos Tamás 37 évvel ezelőtt és ma – Archív fotó: MTI / Petrovits László; Jelenkori fotó: Erdélyi Gábor fotós 

Gajdos Tamás mintha nem öregedett volna, szinte csak a frizurája változott a két kép között. Az ATV Híradó műsorvezetője rendszeres mozgással és sportolással tartja magát fitten.

Még több „akkor és most” az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top