nlc.hu
Sztárok
Szinetár Dóra 9 kilót fogyott

Szinetár Dóra 9 kilót fogyott egy hónap alatt

Szinetár Dóra a Meglepetés címlapján pózol, szuper formában van!

Szinetár Dóra az elmúlt egy évben – a többi színészhez hasonlóan – alig állt színpadon, az online előadások pedig nem a kedvencei. Azt mondja, a körülményekhez képest az egész családja bizakodó. A színésznő a Meglepetés címlapján állt elő elképesztő fogyásával: egy hónap alatt 9 kilót adott le és nagyon büszke magára.

Exkluzív sztorikkal és rengeteg izgalmas olvasnivalóval, rejtvénnyel megjelent a Meglepetés. ❗️❗️❗️Keresd a lapot...

Közzétette: Meglepetés magazin – 2021. április 14., szerda

,,Orvosi tanácsra évek óta nem eszem glutént, tejet és cukrot, ettől a táplálkozástól már eleve nagyon jól éreztem magam a bőrömben”

– kezdte a lapnak Szinetár Dóra, aki egy ismert étkezési tanácsadó 32 napos diétájában kezdett bele – mint kiderült, nagyon hatásos. ,,Nem konkrétan fogyni akartam, bár mellékhatásként 1-2 kiló mínusz nem zavart volna. Ebből lett legnagyobb meglepetésemre mínusz 9 kiló. Az új testképemet két hónap alatt szoktam meg és rájöttem, milyen jól esik ebben a másik testben lenni, mert mintha kivitte volna belőlem a hosszú évek lelki nyomását…” – részletezte a magazinnak az Apáti Bencével viaskodó színésznő. 

Sztárfogyások: 

szinetár dóra

Szinetár Dóra (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top