nlc.hu
Sztárok

Jessica Simpson fogyása

Jessica Simpson, a 2000-es évek bombázója 45 kilót fogyott, és főállású anya

Szexuális abúzus, folyamatos, 30-40 kilós hízások és fogyások, saját divatmárka, valamint 3 gyerek – Jessica Simpson élete sem volt mindig egyszerű, de most már köszöni, jól van.

A 2000-es éveket Jessica Simpson a férfi magazinok címlapján töltötte, és ő volt az egyik legnépszerűbb énekesnő. Egy ideje azonban eltűnt, és nem sokat hallani róla. Utánajártunk, mi történt vele.

Hollywood legszebbjei közé sorolták

A texasi születésű énekesnő egyszerű lelkészcsaládból jött, és sokáig Britney Spears, valamint Christina Aguilera mellett ő volt a legnépszerűbb énekes az USA-ban. Jessica Simpson az éneklés mellett több sikeres filmben is játszott, mégis inkább arra emlékszünk, hogy ő volt a 2000-es évek egyik legkeresettebb glam modellje – legalábbis ma így neveznénk. Hosszú, szőke haj, hófehér fogsor, tökéletes alak – gyakorlatilag egy élő Barbie baba. Folyamatosan címlapon volt, és bármilyen szettet vett fel, jól állt neki.

Jessica azon kevesek közé tartozott, akiket – kollégái szerint – smink és műszempilla nélkül is fel lehetett ismerni, sőt, sokan az egyik legszebb sztárnak tartották, aki jelentős mennyiségű vakolat nélkül is ragyogott.

Jessica Simpson magánélete
Megnézem
Összes kép (5)

Habár rengeteg férfi vágyálmának főszereplője volt, Simpson 2002-ig várt az igazira, ekkor ment férjhez, Nick Lachey-hez (akivel azóta elváltak).  Jelenlegi párjával, Eric Johnsonnal már 3 gyereket nevelnek együtt: a 8 éves Maxwell Drew, a 7 éves Ace Knute és a 2 éves Birdie Mae mindennél fontosabbak az énekes-színésznő számára.

A jojó-effektus, és ami mögötte volt

Az első gyereke születés után azonban már leginkább arról kezdtek el cikkezni a lapok, hogy Simpson meghízott. Kapott hideget és meleget is az énekesnő, aki akkor így fogalmazott:

„Hatalmas nyomás nehezedik rám, hogy fogyjak, de nem vagyok szupermodell. Csak Jessica vagyok, aki valódi ételeket akar enni egy valódi világban, és egészséges akarok lenni, hogy felnevelhessem a kislányomat.” 

Habár Simpson 27 kilót fogyott, az első gyermeke születése után 7 hónappal ismét teherbe esett, így a hízás újra garantált volt. Simpson azóta jól ismeri a jojó-effektust: az utóbbi 10 évben számtalanszor meghízott, majd lefogyott, de nem 5-6 kilókról volt szó, sokkal inkább 30-40 kilogrammos súlyingadozásokról. Ehhez fogyasztótablettákat is használt, amiket akkoriban alkohollal kombinált – a New York Timesnak adott interjújában elmondta: 2017-ben, az orvosával történt beszélgetés döbbentette rá, hogy tovább nem folytathatja az önpusztító életmódot.

Jessica Simpson magánélete
Megnézem
Összes kép (4)

Utoljára tavaly fogyott le 45 kilót, harmadik gyereke, Birdie Mae 2019-es születése után. A szülést követően 108 kilót mutatott alatta a mérleg. Habár azt állította, hogy ettől a súlyfeleslegtől 6 hónap alatt szabadult meg egy Body reset nevű programmal, amit ugyan a személyi edzője állított neki össze, és sportolt is mellette, mi semmiképp sem tanácsoljuk, hogy kövesd a példáját! Legalábbis ami a havi majdnem 8 kilós fogyást illeti. Ha szeretnél fogyni, válts nézőpontot, ezzel együtt életmódot, és az egészséged érdekében ne drasztikus fogyókúrákhoz folyamodj!

Szexuális bántalmazás

Jessica jelenleg főállású anya, de az évek során – mint sok más hollywoodi híresség – nem csak a filmekkel és dalaival biztosította be magát anyagilag: saját kozmetikai márkát dobott a piacra, és mivel imádja a divatot, nevével fémjelzett ruhakollekciót is létrehozott. A Jessica Simpson Collection 1 év alatt egymilliárd dolláros árbevételt realizált.

Jessica Simpson magánélete
Megnézem
Összes kép (4)

Simpson 2019-ben egy 400 oldalas könyvet is írt Nyitott könyv címmel, amiben élete legmeghatározóbb eseményeit veszi sorra. A kötetben szó esik szexuális bántalmazásról, az alkoholizmusáról, amit kitárulkozó őszinteséggel tárt a nyilvánosság elé: elmondása szerint egy időben a reggeleit töménnyel indította, hogy el tudja viselni a mindennapokat. De szó esik még a karrierjéről, a testéhez való viszonyáról, az anyaságról és a szerelemről is.

Még több sztár a 2000-es évekből!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top