nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra és Apáti Bence vitája

Szinetár Dóra reagált Apáti Bence nyilatkozataira

Apáti Bence beperli Szinetár Dórát, aki a Blikknek nyilatkozott, mit gondol erről.

Szinetár Dóra, ha kell, vállalja véleményét a bíróságon is, miszerint elejét kell venni az uszító, bántó közbeszédnek. Az Apáti Bence és a színésznő közötti konfliktus Szinetár a Magyar Narancsnak adott interjújával kezdődött, amely után a balettművész beperelte a lapot, de veszített. A vita azonban itt nem ért véget, most lapértesülések szerint Apáti Bence perli Szinetár Dórát – írja a Blikk.

Szinetár Dóra és Apáti Bence vitája

Fotó: smagpix/Piroska Olajos

„Rendkívül károsnak és hosszú távon veszélyesnek tartom azt a fajta kommunikációt, amit Apáti Bence folytat. Nem olvastam még tőle olyan publicisztikát, és nem láttam olyan televíziós megnyilvánulását, ami ne arról szólt volna, hogy valakit vagy valakiket bántson. Még ha éppen dicsér is esetleg, azt is úgy teszi, hogy párhuzamba állítja az illetőt valakivel, akibe belerúg… Én a Magyar Narancs-interjúban egy negyed mondat erejéig említettem meg Apátit, mire ő összesen kilencszer reagált különböző fórumokon. A mostani levelemre nyolcszor. És ezek csak az interneten fellelhető írásai, a tévés szerepléseiben elhangzott mondatait nem számolom” – mondta a nemrég új külsőt mutató Szinetár Dóra.

Olvass mozaikcsaládokról a sztárvilágban:

(Nyitókép: smagpix/Piroska Olajos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top