nlc.hu
Sztárok

Tolvai Reni a Megasztárról

Tolvai Reni a Megasztár előtt azt gondolta, hogy hátrányból indul a származása miatt

Tolvai Reni 2010-ben tűnt fel a Megasztárban, azonban azóta sem érzi, hogy áttörést ért volna el a karrierjében.

Tolvai Reni 2010-ben nyerte meg a Megasztárt, és azóta is folyamatosan vannak fellépései, azonban a videós nézettségei nem érik el azt a szintet, amit megálmodott. Az énekesnő a mai napig reméli, hogy megnyílik számára az út a nemzetközi karrier felé, de nincs elkeseredve, amiért ez még nem történt meg. Osváth Zsolt műsorában többek között arról is beszélt, a Megasztár előtt biztos volt benne, hogy a származása miatt hátrányok érhetik majd, hiszen Erdélyben született.

A teljes beszélgetést itt megnézheted:

Reni elmesélte, hogy az édesapja vitte el a debreceni válogatóra, ahol 13 órát várt arra, hogy megmutassa a tehetségét. Nagyon boldog volt, amikor hetekkel később hívták, hogy továbbjutott a következő castingra.

„Hatalmas öröm volt számomra, egyszerűen nem hittem el, mert azt gondoltam, valahogy hátránnyal indul egy erdélyi ember. Gondoljuk mi, hogy hátránnyal indulunk, mert biztos azt fogják mondani, hogy most egy román magyart nem fogunk berakni. (…) Én állandóan ezt gondoltam, de sosem éreztették velem. Már az első perctől úgy kezeltek, mint egy óriási sztárt”

– emlékezett vissza a már 30 éves Tolvai Reni, aki élete legszebb időszakaként írja le a Megasztár évét.

tolvai reni kiemelt

Tolvai Reni (Fotó: ZSHOW time Youtube)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top