nlc.hu
Sztárok

Palik László új szerepben

Palik László nagyon fess a fekete öltönyben – egy új oldalát is megmutatja az Exatlonban

Palik László a műsorvezetés mellett egy másik szakmában is megmutatja magát.

Az Exatlon Hungary ma esti adásában a Bajnokok és Kihívók egy különleges élményért küzdenek meg: limuzinnal és magánrepülővel utazik a győztes csapat egy luxusebédre, ahol kipihenhetik az elmúlt napok fáradalmait. A játékosok még nem tudják, de a limuzin sofőrje Palik László lesz, aki alaposan meglepi a versenyzőket és a műsorvezetés mellett egy új szerepben is megmutathatja magát.

palik lászló sofőr

Palik László sofőrként (Fotó: TV2)

Hogyhogy elvállaltad a limuzinsofőr szerepét?

Nem volt kérdés, hisz mindannyian, az alkotók és a versenyzők is imádtuk ezt a napot. Valójában ennyi idő elteltével harcostársakká válunk itt mindannyian, és akit, akiket szeretünk, azokat szereti az ember meglepni. Az első, robbanásszerűen őszinte kacagása, öröme a versenyzőinknek, amikor megláttak sofőrként kiszállni az autóból, az megért mindent.

Milyen volt egy ekkora autót vezetni?

Semmi különös. Nekem jöhet tényleg bármi, amit motor hajt, valahogy elboldogulok vele. Pont olyan érzés vezetni, mint egy teherautót, mert a hossza miatt „türelmesebbnek” kell vele lenni, mint egy normál személyautóval.

Mi volt a legextrémebb jármű, amit valaha vezettél?

Ez fogós kérdés, hisz volt már minden földön, vízen, levegőben. De talán a Forma 1-es versenyautók, amiket vezettem, azok voltak a legkomplexebb és egyben legkönnyebben vezethető járművek, amiknek volánjánál ülhettem. Rendkívül vezetőbarát autó egy F1-es, de éppen ezért pokolian gyors.

Értesz az autókhoz, sokat kipróbáltál már, lelkesített, hogy limuzint vezethettél? 

A limuzin maga nem volt meghatározó élmény számomra, de a versenyzőink öröme, vidámsága, jó kedve, az bizony velem marad most már. Szóval ez egy maradandó nap volt mindannyiunk számára, de hogy melyik csapat nyeri meg ezt a különleges élményt, az a kedd esti adásból derül ki.

palik lászló exatlon

Palik László (Fotó: TV2)

Mi volt sofőrként a legemlékezetesebb momentum az életedben? Mi az, amit igazán szeretsz a vezetésben?

A vezetés nekem már örökre összefonódik az autóversenyzéssel, amit korlátlanul szerettem mindig. Versenyzőként pedig hála Istennek annyi, de annyi maradandó élményt gyűjtöttem az évek során, hogy képtelen lennék felsorolni és rangsorolni őket. Számomra az autó, az autóvezetés, az autóversenyzés a mai napig egy külön polcon van belül a lelkemben. Nem tudom miért, vagy hogyan, de én így vagyok összerakva.

Olvass még az Exatlon Hungary szereplőiről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top