nlc.hu
Sztárok

Kovács Áron 13 évvel ezelőtti fotója

Előkaptuk Kovács Áron 13 évvel ezelőtti fotóját, és meglepő dolgot tapasztaltunk

Kovács Áron 47 évesen a hazai rádió- és televíziózás egyik meghatározó alakja. De tudod, hogy eredetileg minek készült?

Kovács Áron magyartanárnak tanult a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, de a média és a színpad jobban vonzotta. Először 1997-ben a Kifutó című műsorban tűnt fel. A Reload együttes tagja, 2011-től a KÁOSZ Központ nevű együttes frontembere. Az elmúlt 24 évben több rádiónál, tévécsatornánál is dolgozott.

Ő a házigazdája már a kezdetektől fogva az Észbontóknak is, ami a VIASAT3 legsikeresebb saját gyártású vetélkedője. A 9. évadát élő szórakoztató műsorban népszerű celebpárok próbálják megfejteni a játékosok észjárását. 

Kovács Áron akkor és most

Kovács Áron 13 évvel ezelőtt (bal oldali fotó: Schumy Csaba/smagpix) és napjainkban. Tényleg nem fog rajta az idő (jobb oldali: Kovács Áron/Facebook)

Másik tévés projektje a SzerencseSzombat volt, amit ugyancsak hosszú éveken át vezetett, de végül itt felmondott, és januárban visszatért a rádiózáshoz

Szakmai sikerek…

2016-ban együtt intett búcsút a rádiózásnak Kiss Orsi ‘Kisó‘ és Kovács Áron, akik – kisebb nagyobb megszakításokkal –  több, mint egy évtizede dolgoznak együtt. A műsorvezető-páros hat évig vezette a közönség kedvencnek számító Class 40 slágerlistát, majd a 95.8 frekvenciára, az akkori Rock FM-re váltottak, ahonnan néhány éve távoztak. Most éppen erre a hullámhosszra tértek vissza a Sláger FM csapatát erősítve.

„Nagyon örülünk, hogy újra együtt vezethetjük a Slágerlistát, a mai napig sokan emlegetik az általunk vezetett TOP40-et. Már félszavakból is megértjük egymást Kisóval, igaz, annak idején, mikor először találkoztunk, volt egy nézése. Azóta eltelt több mint 15 év, összecsiszolódtunk és most újra pörgetjük – na és persze kommentáljuk is  – a toplista slágereit” – mondta korábban Kovács Áron a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Kovács Áron akkor és most

Kolléganőjével, Kisóval, akivel évek óta dolgoznak együtt (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

…magánéleti kudarcok

1996-ban ismerte meg feleségét. Két gyermekük van, Máté 2007-ben, Luca pedig 2014-ben született.

A jelenleg a Sláger FM-nél dolgozó műsorvezető és párja az év elején beadta a válópert, sajtóinformációk szerint kapcsolatuk a sokadik hullámvölgyet már nem élte túl. 

A 47 éves műsorvezető-énekes a Life TV Bréking című műsorában beszélt először a válásának részleteiről.

„Felhívtak azzal, hogy ez a tudomásukra jutott, mesélnék-e erről. Mondtam, hogy nem szeretnék. »De azt ugye tudod, hogy mi attól még írunk róla?« Mondtam, mindenki tegye a dolgát, írjatok. Egyébként nem írtak rosszat, bántót, én ennyivel letudom az egészet. Amikor ez nyugvópontra jut, minden szereplőjét biztonságban és nyugalomban tudom, akkor lehet erről bármennyit mesélni. Most azért nem nyilatkozok, mert ez egy folyamatban lévő ügy, szeretném megvédeni a szereplőket” – mondta Kovács Áron.

Kovács Áron akkor és most

Kovács Áron beszélgetőtársaival a Life TV – Bréking! című műsorában (Fotó: Life TV/Facebook)

Kevesen tudják róla, de hosszú évek óta cukorbeteg

A műsorvezető Jakupcsek Gabriella beszélgetős műsorában beszélt korábban betegségről, illetve arról, hogyan élte meg gyerekként.

„Én most már hálás vagyok a cukorbetegségemnek, ami elég furcsán hangzik. El lehet érni, ha valaki nem átokként, keresztként hordozza a hátán. A keresztből egy picit fordítunk, és máris plusz jel lesz” – mondta Jakupcsek Gabriellának.

Akkor és most, avagy mi lett velük?

(Nyitókép: smagpix/Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top