nlc.hu
Sztárok

Fotók Harry herceg és Meghan Markle kisfiáról Archie Harrisonról

Az eddigi összes fotó Harry herceg és Meghan Markle kisfiáról, Archie Harrisonról

Harry herceg és Meghan Markle csak ritka alkalmakkor mutatják meg gyermeküket a nyilvánosság előtt. Archie most ünnepli a második születésnapját.

Harry herceg és Meghan Markle első gyermeke, Archie Harrison Mountbatten-Windsor 2019. május 6-án jött világra. A szülők nem túl sokszor mutatták meg a kisfiút a nyilvánosságnak, különösen azóta, hogy tavaly szakítottak a királyi családdal és az Egyesült Államokba költöztek. Most azokat a ritka alkalmakat idézzük fel, amikor mégiscsak láthattuk a 2 éves kisfiút.

Meghan Markle, Archie Harrison és Harry herceg először a nyilvánosság előtt

Meghan Markle, Archie Harrison és Harry herceg először a nyilvánosság előtt (Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images)

A brit uralkodócsalád hagyományaitól eltérően a kis Archie-t nem a születése napján, a kórház lépcsőjén, hanem két nappal később, egy zárt körű fotózáson mutatták be először a világnak. 

Archie Harrison és Meghan Markle anyák napján

Fotó: Instagram/Sussex Royal

Néhány nappal később Meghan és Harry hivatalos Instagram-oldalán posztoltak újabb képet a kis Archie-ról, melyen azonban csak csöppség lábai voltak láthatók. A boldog szülők a megható posztot anyák napja alkalmából tették közzé, ugyanis az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Japánban és Európa több országában az anyák napját ezen a napon, vagyis nem május első, hanem második vasárnapján ünneplik.

Archie Harrison és Harry herceg apák napján

Fotó: Instagram/Sussex Royal

A következő fotóval, melyen Archie Harry herceg karjában pihen, az apák napját köszöntötték 2019. június 16-án.

A királyi család Archie Harrison keresztelőjén

Archie Harrison keresztelőjén (Fotó: Instagram/Sussex Royal/Chris Allerton)

A kisfiút 2019. július 6-án, privát ceremónián keresztelték meg a windsori kastély Szent György kápolnájában. A sajtót kizárták az eseményről, fotókat csak a hercegi pár hivatalos oldalán közöltek. A keresztelőn II. Erzsébet és Fülöp herceg nem voltak jelen, ezért hiányoznak a családi fotóról is.

Archie Harrison és Meghan Markle

A King Power Royal pólóbajnokságon (Fotó: (Photo by Samir Hussein/WireImage)

Szintén 2019 júliusában Meghan és Archie is megjelent azon a jótékonysági lovaspóló-meccsen, melynek Vilmos és Harry herceg voltak a sztárjai. A hercegné felbukkanása nagy meglepetés volt.

Meghan Markle, Archie Harrison és Harry hercegMeghan Markle, Archie Harrison és Harry herceg Afrikában

Meghan Markle, Archie Harrison és Harry herceg Afrikában (Fotó: Toby Melville – Pool/Getty Images)

2019 őszén Harry herceg és neje hivatalos dél-afrikai körúton vettek részt, ahová magukkal vitték gyermeküket is. A turné egyik állomásaként Desmond Tutu Nobel-díjas anglikán érseknél vendégeskedtek, ahová Archie is velük tartott.

Meghan Markle, Archie Harrison és Harry herceg karácsonyi üdvözlete

Forrás: Twitter/The Queen’s Commonwealth Trust

Az év végén Harry, Meghan és Archie nem jelentek meg a királyi családdal a hagyományos karácsonyi szentmisén, az ünnep alkalmából ehelyett egy Twitter-bejegyzésben fejezték ki jókívánságaikat.

Archie Harrison és Harry herceg

Fotó: Instagram/Sussex Royal

Az újévet Harryék Kanadában töltötték Meghan Markle édesanyjával, Doria Raglanddel. Ott készült ez a tündéri kép, melyet aztán a hercegi pár hivatalos Instáján publikáltak. 

Archie Harrison és Meghan Markle

Fotó: Instagram/Save The Children UK

Archie Harrison első születésnapján Meghan Los Angelesből jelentkezett be, a Save the Children UK nevű szervezet Instagram-oldalán, ahol kisfiával az ölében olvasott fel egy mesét. 

Meghan Markle, Archie Harrison és Harry herceg 2020 karácsony

Fotó: Instagram/The Mayhew

2020. december 23-án a londoni Mayhew állatvédő szervezet Instáján osztották meg a család karácsonyi üdvözletét.

Archie Harrison és Meghan Markle a tengerparton

Screenshot: CBS

Archie Harrison a március 7-i Oprah-interjúban, a kaliforniai tengerparton készült videóban bukkant fel néhány képkocka erejéig.

Meghan Markle, Archie Harrison és Harry herceg

Fotó: Instagram/Misan Harriman

Március 8-án a nemzetközi nőnapon Misan Harriman fotóművész osztotta meg ezt a képet a családról, melyen azonban Archie arca nem látszik. A kép ugyanazon a fotózáson készült, mint az a felvétel, amivel február 14-én Meghan és Harry bejelentették, hogy második gyermeküket várják.

Olvass még a brit királyi családról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top