nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi az anorexiáról

Kollányi Zsuzsi a betegsége alatt alig érte el a 35 kilót

Kollányi Zsuzsi megdöbbentő részleteket árult el az anorexiájával kapcsolatban.

Vidáman indult a beszélgetés Kollányi Zsuzsival a Life TV-n, ám a témaváltás után megdöbbentő kijelentéseket tett az énekesnő. Korábban bevallotta, anorexiával és bulimiával küzdött, most pedig részleteket is elárult a betegségekről. 

„19 éves voltam, leginkább családi háttere volt: nagyon egyedül éreztem magam és óriási teher hárult rám. Az egyetlen dolog, amit úgy éreztem, hogy kontrollálni tudok, az a testem. 35 kilót volt a mostani magasságomhoz, most pedig 65 kiló vagyok. Ehhez képest az a mínusz 30 jelentős különbség. Szerencsére hamar kimásztam belőle, a szervezetem még nem szokott hozzá ehhez az életmódhoz. Mivel gyorsan kellett kijönnöm belőle, viszont pszichésen még nem álltam készen, ezért további öt évig küzdöttem bulimiával, mire sikerült az egészet letennem” – emlékezett vissza a háromgyermekes anyuka, aki teljesen egyedül oldotta meg ezt a nehézséget, nem kért külső segítséget.

kollányi zsuzsi

Kollányi Zsuzsi (Fotó: LifeTV)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top