nlc.hu
Sztárok

A Dancing with the Stars 2. évada

Kiderült, mikor jön a Dancing with the Stars 2. évada

Nagy bejelentést tett a TV2. Ha minden igaz, egy celeb versenyző személye már ismert.

Azt már eddig is tudtuk, hogy érkezik a Dancing with the Stars 2. évada, most azonban kiderült, pontosan mikor kerül képernyőre a táncverseny folytatása.

Dancing with the Stars

Győrfi Dani és Stana Alexandra a Dancing with the Stars 6. adásában – Fotó: Sajtószoba

A TV2 a műsor Instagram-oldalán tette közzé, hogy ősszel jön a 2. évad. “Készülj fel a folytatásra, mert ősszel visszatér a Dancing with the Stars, ahol újra mindenki táncol! Új évad, új párosok, új élmények!” – posztolták.

Azt azonban még nem tudni, hogy kik lesznek a Dancing with the Stars celeb-táncosai. Őszig várni kell, hogy lehulljon a lepel a sztár-, és a profi táncosgárda kilétéről.

Bár ha minden igaz, Gáspár Zsolti táncolni fog. Győzike öccse még az Ébredj velünk! egyik, április eleji adásában kotyogta el, hogy felkérték a Dancing with the Stars 2. évadára. „A táncos műsor az nagyon komoly lesz, majd te fogsz nekem szép ruhákat összerakni” – mondta műsorvezető Holdamp Lindának, aki egyben a Dancing with the Stars stylistja. Ő ugyan kétkedve fogadta a hírt, ám Zsolti gazda megerősítette, hogy igenis táncolni fog és Emiliótól kér majd tanácsot. „Elmondja, hogy a bulámat hogy kell majd ott rázogatni” – jelentette ki Gáspár Zsolti.

Ez történt a Dancing with the Stars 1. évadának celeb táncosaival:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top