nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián az üzleti életben

Zámbó Krisztián: nem vagyok jó üzletember, egyszer 60 milliót buktam

Őszintén bevallotta Zámbó Krisztián, hogy nem ment neki az üzleti élet, rengeteg pénzt veszített, és ezért kezdett foglalkozni az énekléssel.
Zámbó Krisztián

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor évadzárójában Zámbó Krisztián volt a vendég, és az adás egyik pontján szóba került, hogy a testvérei közül miért van ő leginkább rivaldafényben.

Krisztián szerint ennek egyik oka, hogy nem jó üzletember, arra is volt példa, hogy rengeteg pénzt veszített.

„Amit egyszerre elbuktam, az körülbelül 60 millió forint volt. Az építőiparban. Nem nagyon ment nekem az üzleti élet. Nem azt mondom, hogy hülye vagyok vagy ilyesmi, csak az nekem annyira nem működött”

– vallotta be Zámbó Krisztián.

Ezután elmesélte, hogy 2008 körül egy barátjával autóban ültek, amikor elkezdte énekelni apja Bukott diák című dalát. Erre a barátja nekiszegezte a kérdést: „Mit kínlódsz az üzleti élettel? Belebuksz mindenbe, nem vagy jó üzletember, nem megy ez neked annyira”. Meglátta benne a zenei tehetséget, és végül Krisztián a barátja unszolására kezdett foglalkozni az énekléssel.

(Kiemelt kép: Life TV)

Még több cikk Zámbó Krisztiánról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top