nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea visszatérése a képernyőre

Itt az első videó Várkonyi Andrea visszatéréséről

A TV2 jótékonysági gálaestjének egyik műsorvezetője lesz Várkonyi Andrea, aki először mesélt a visszatéréséről.

Várkonyi Andrea hosszú idő után visszatér a képernyőre, a TV2 Neked énekelek című jótékonysági gálaestjének lesz az egyik műsorvezetője.

Várkonyi Andrea

Itt az első videó Várkonyi Andrea visszatéréséről (Forrás: TV2)

A vasárnap este adásba kerülő műsor előtt Várkonyi Andrea a TV2-nek beszélt a visszatérésről, ami nem is volt annyira furcsa számára.

Annyira természetes nekem mindig ide jönni, hiszen 2001-ben itt kezdtem, tehát majdnem közel húsz évet itt dolgoztam, úgyhogy újra olyan volt, még a kihagyás után is bejönni ide, mint régen, minden egyes nap

– mondta Várkonyi Andrea, aki várhatóan kétlaki életet él majd leendő férjével, Mészáros Lőrinccel.

Beszélt Stohl Andrásról is, akivel közösen vezetik majd a műsort. Elmondta, hogy bár még nem dolgoztak együtt, mindig jó viszonyban voltak, és szerinte hasonló a műsorvezetői stílusuk, így könnyen megtalálták egymással a közös hangot.

Nekem mindig jelen van az életemben a jótékonykodás. Nem úgy, hogy van egy adott célcsoport vagy valami, hanem például valamelyik szeretetszolgálattal segítettem női menedékotthonokban, de volt olyan is, hogy egy hajléktalannak állást szereztem, és így mentettem meg az utcán levéstől

– sorolta.

A Neked énekelek május 30-án kerül adásba, több olyan produkció is látható lesz benne, amelyek kifejezetten erre a műsorra készültek.

(Kiemelt kép: TV2)

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top