nlc.hu
Sztárok

Sztármamik és a gyereknap

Sztármamik, akik idén ünneplik először a gyereknapot

Az elmúlt időszak igazi babyboom a sztárvilágban. Megnéztük, kik azok a családok, akik idén először ünneplik a gyereknapot.

Dér Heni

Május közepén született meg Dér Heni és Bakos Gergő kisfia, Beni. A kismamát rendőri kísérettel szállították a kórházba, miután az énekesnőnek a szülés az autóban indult meg. Szerencsére mindenki jól van, a család közösen, otthon ünnepelheti az első gyereknapot.

Sztármamik, akik idén ünneplik a gyereknapot

Fotó: Olajos Piroska/smagpix

Karsai Zita

Pár nappal ezelőtt megszületett Karsai Zita első gyermeke. „Lili besárgult. Pánikba estem, de kiderült, hogy hál’ Isten nincs semmi komoly, a hatodik napon haza is engedtek minket. Azóta ismerkedünk, imádom, szeretem, rajongok érte” – mondta el a Story magazinnak. Lili 2930 grammal és 41 centivel született.

Radics Gigi

Radics Gigi és párja, Mikus Áron első gyermeke 2020 októberében látta meg a napvilágot, és a Bella Szófia nevet kapta.  Az énekesnő szívesen mesél kislányáról, de végül úgy döntött, több fotót nem mutat meg a piciről.

„Na de ezzel a képpel abbahagytam a róla posztolt fotókat, szeretném, ha majd ő döntené el nagyobb korában, hogy szeretne-e szerepelni a média világában. Habár legszívesebben mindennap róla posztolnék, mert annyira büszke vagyok rá, mint minden szülő a saját gyermekére… ❤️🙈 Szeretlek, édes, gyönyörű kislányom, a legszebb ajándék te vagy nekem. Nincs szebb és jobb dolog az anyaságnál, minden nehézségével együtt. Köszönöm, Istenem, a gyermekemet és hogy boldog család vagyunk. Mindennap hálát adok ezért… Mindenkinek ilyen boldogságot kívánok…” – írta korábban Radics Gigi.

Sztármamik, akik idén ünneplik a gyereknapot

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

Palácsik Lilla és Visváder Tamás

A házaspár gyermeke 2020 októberében született. A kisfiút decemberben mutatták meg először a boldog szülők, akik a Noah nevet adták a bébinek. Lilláék gyakran tesznek közzé videót közösségi oldalain, ahol a család mindennapjait mutatják be, a kis Noahnak egészen biztos emlékezetes lesz az első gyereknapja is.

Sztármamik, akik idén ünneplik a gyereknapot

Fotó: Korponai Tamás/smagpix

Debreczeni Zita és Gianni

„2020.08.28.án megérkezett hozzánk a kisfiunk, Gianfranco Máté! Ahogy a neve is jelenti, Ő valóban Isten ajándéka nekünk…” – írta Instagram-oldalán Debreczeni Zita. A büszke apuka pedig már az első sportcipőt is felhúzta kisfia lábára. A pár sokat küzdött azért, hogy megérkezzen hozzájuk a kisfiuk.

Sztármamik, akik idén ünneplik a gyereknapot

Fotó: Korponai Tamás/smagpix

Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly

Balsai Móni 2020 augusztusában egy képpel jelentette be, hogy szerelmével, Ujj Mészáros Károllyal örökbe fogadtak egy kisbabát. Ennél több információt nem osztottak meg a nyilvánossággal, de azt mondani sem kell, nagy a boldogság a családban.

Sztármamik, akik idén ünneplik a gyereknapot

Fotó: Sajtóklub

Olvass sztárinterjúkat az nlc-n:

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top