nlc.hu
Sztárok
Képek Boris Johnson titkos esküvőjéről

Megérkeztek az első képek Boris Johnson titkos esküvőjéről

Íme, a hivatalos képek Boris Johnson és Carrie Symonds esküvőjéről.

Hétvégén egybehangzó sajtóértesülések szerint összeházasodott Boris Johnson és 23 évvel fiatalabb fiatalabb párja, Carrie Symonds. Sajtóinformációk szerint a meghívókat mindössze hat nappal az esemény előtt küldték ki és csak harminc ember vett részt a ceremónián. A The Sun beszámolója szerint a templom látogatóit a ceremónia előtt néhány perccel kérték meg a távozásra, azzal az indokkal, hogy az épületet lezárják. Az Egyesült Királyság miniszterelnöke megerősítette, hogy elvette gyermeke anyját és a hivatalos képek is megérkeztek.

Carrie Symonds boris johnson esküvő

Boris Johnson és Carrie Symonds hétvégén mondták ki a boldogító igent (Fotó: Getty Images)

A Downing Street tavaly február 29-én jelentette be, hogy Johnson néhány héttel korábban eljegyezte élettársát. A kormányfői hivatal szóvivője ezzel egy időben tudatta azt is, hogy Carrie Symonds gyermeket vár. A pár első közös gyermeke tavaly április 29-én született a University College London egyetem kórházában, és a Wilfred Lawrie Nicholas Johnson nevet kapta.

Carrie Symonds boris johnson esküvő

Boris Johnson és Carrie Symonds hétvégén mondták ki a boldogító igent (Fotó: Getty Images)

Legfrissebb sztárhíreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top