nlc.hu
Sztárok

Vastag Tomi gigafogyása

Iszonyúan lefogyott Vastag Tomi: “A műtét után sok mindent újragondoltam”

A 29 éves énekes rettegett, hogy eléri a 100 kilót.

A pandémia előtt is volt már egy kis felesleg Vastag Tomin, de a karantén alatt további kilók kúsztak fel rá. Nemrég azonban úgy döntött: itt az idő a változtatásra. Végül 2 hónap alatt 17 kilótól szabadult meg. Tíz évvel ezelőtt volt utoljára ilyen jó formában – írja a legfrissebb Story magazin.

Vastag Tomi

Volt, hogy több mint 90 kilót mutatott Vastag Tomi alatt a mérleg – MTI Fotó: Kallos Bea

Úgy éreztem, muszáj változtatnom. Egy tudományos formulának köszönhetően, amiben van egy zsírtörő reagens, különösebb mozgás nélkül értem el az eredményt. (…) Idén év elején 90-nél is jelentősen többet mutatott a mérleg. Megijedtem, hogy elérem a 100-at! Most viszont 79 kiló vagyok, utoljára 10 éve voltam ennyi” – mesélte az énekes.

Mint mondja, tavasszal volt egy szívműtéte, ami szintén arra sarkallta, hogy jobban kell figyelnie. “Tartozom ezzel magamnak és a családomnak. A műtét után sok mindent újragondoltam. (…) Nem akarom, hogy a jövőben a súlyom miatt bármilyen bajom legyen, vagy ne bírjam a rég várt fellépéseket” – vallotta be A Konyhafőnök VIP-ben is bizonyító Vastag Tomi.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-nyitó

Olvass még Vastag Tomiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top