nlc.hu
Sztárok

Vastag Tomi távozott

A Konyhafőnök VIP: káosz a konyhában, Vastag Tominak kellett távoznia

A dráma folytatódik A Konyhafőnök VIP-ben, tegnap Vastag Tomi hagyta el a konyhát.

Bár még csak pár adáson vagyunk túl, A Konyhafőnök VIP-ben már volt minden: ájulás, kiabálás, kirohanás, dráma… És még csak most kezdődik a fekete leves! Megkezdődött az elődöntő hét, ahol Rácz Jenő versenyzői bizonyíthatnak.

Az első feladatban ismét felülről jött az „áldás”, tollas selyemtyúkok ereszkedtek le, velük dolgoztak a hírességek. A második feladatban a mentor, Rácz Jenő főzött csontos borjúkarajból egy főételt. Ezt kellett tökéletesen lemásolni. A veszélyzónába Pokorny Lia és Vastag Tamás került, végül a zsűri döntése alapján, utóbbi vette le kötényét és hagyta el a konyhát.

Fejetlenség a konyhában:

Mindeközben Hujber Feri minden erejével azon van, hogy megfeleljen a zsűrinek, azonban a túlzott akarás sokszor kapkodásba csap át, ezt pedig utólag mindig megbánja a Valami Amerika sztárja.

Külső kódTörlésSzerkesztés

A dráma mellett jött az első nagyobb hiszti, Oroszlán Szonja nem gazdálkodott jól az idejével, ami majdnem végzetes lett számára. „Képtelen vagyok egy receptet a fejemben tartani. Főleg a számok, sosem voltam jó matekból, nem tudom megjegyezni, hogy miből mennyi van. Átadom magam az ösztöneimnek, és próbálkozom. Sikítozva, segítséggel valószínűleg” – elmélkedett a színésznő. Amikor azonban kezdett kifutni az időből, egyre idegesebb lett, és szinte semmi nem jött össze neki, ám a végére minden rendbe jött. 

Ez történt eddig A Konyhafőnök VIP-ben:

vastag tomi

Vastag Tomi esett ki (Fotó: RTL Klub)

MIT CSINÁL EGY HÉTKÖZNAPJÁN EGY MAGYAR SZTÁR?

KÖVESD A STREAMET ITT AZ NLC-N!
MEGNÉZEM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top