nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó plasztikai műtétje

Plasztikáztatott Szegedi Fecsó, így néz ki most

Az egészségügyi műtét után egy kis szépészeti beavatkozást is kért.

Mint arról beszámoltunk, pár hete ugyanazon a napon feküdt kés alá Szegedi Fecsó és szerelme, Bea. Mindketten plasztikai műtéten estek át: Bea a fülét, Fecsó az orrát műttette meg. A Life TV Ébredj velünk! című műsorában Szegedi Fecsó megmutatta, hogyan sikerült nála a beavatkozás.

Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsó új orra elölről… – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Két-három órán keresztül műtötték az orromat. Azt mondta az orvos, hogy 8 ezer orrot műtött már meg, az enyém a legrosszabb 5 orrban benne volt. Négyszer-ötször volt eltörve. Ez egy egészségügyi műtét volt. Orrsövény-ferdülésem volt a sok törés miatt, nem kaptam rendesen levegőt, horkoltam, szuszogtam” – mesélte Vasvári Vivien exférje, aki azt is elárulta, miért kért utána egy kis plasztikáztatást is.

Szegedi Fecsó,

… és oldalról – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Úgy voltam vele, hogy ha már úgyis csinálnak valamit az orrommal, akkor egy kis fazonigazítást is kérek hozzá, mert egy kicsit hegyes volt és görbe. Azt mondta a doki, hogy csinál nekem egy jó, férfias orrot” – vallotta be a Nicsak, ki vagyok?-ban is bizonyító Fecsó.

Korábban ilyen volt Szegedi Fecsó orra:

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ők sem vetik meg a plasztikát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top