nlc.hu
Sztárok

Heiko Ruprecht, A hegyi doktor sztárjának családja

„Az életem középpontjában a feleségem és a gyerekeim állnak” – Heiko Ruprecht, a Hegyi doktor Hans Grubere

Heiko Ruprecht A hegyi doktor - Újra rendel című sorozat sztárja, akinek az életében a legfontosabb szerep a férj és apa szerepe.

A hegyi doktor – Újra rendel című sorozat már 2008 óta töretlenül ülteti a nézőket a tévé elé, itthon is nagy sikerrel fut több csatornán is. A sorozatban Hans Gruber, a hegyi doktor testvérének szerepében a 49 éves Heiko Ruprechtért rajonghatunk, a sorozat indulása óta kísérhetjük a színész remek alakítását. A színész életében természetesen meghatározó A hegyi doktor sorozat, így nyilatkozott erről: „Mindig azt mondom: Heiko Ruprecht 100 százalékban benne van Hans Gruber karakterében, de fordítva nem ez a helyzet, Hans Gruber nem hasonlít rám.”

Heiko Ruprecht akkor és most

Heiko Ruprecht 2009-ben és 2020-ban (Kép: Getty Images)

A szerelmi életéről nem nagyon beszél, talán épp azért, mert teljesen botrányoktól mentesen éli boldog életét férjként és apaként A természetgyógyász Nicole Prommer oldalán már 2009 óta megtalálta a szerelmet. Ahogy a Bunte magazinnak adott interjú során elárulta, egészen addig szkeptikusan állt a szerelemhez, amíg meg nem ismerte Nicole-t: „Szerelem volt első látásra.” Azonban a házasságkötés nem szerepelt a prioritások között, a saját bevallásuk szerint a papír nem volt fontos számukra, így végül hivatalosan nem keltek egybe, de férjnek és feleségnek tekintik egymást. A párnak két lánya van, a színész úgy érzi, életének főszerepe az, hogy az apjuk lehet: „Az életem középpontjában a feleségem és a gyermekeim állnak. Ők a legfontosabbak nekem a világon.”

A hegyi doktor színésze
Megnézem
Összes kép (6)

A rajongókat persze nem riasztja el, hogy A hegyi doktor sztárja több mint egy évtizede stabil párkapcsolatban él, ugyanúgy küldik neki a szerelmes leveleket, melyek olykor arcpirítóan hemzsegnek a szexualitástól. De azért a színész elmondása szerint a hozzá írt szerelemes levelek mennyisége a nyomába sem ér annak, amennyit a sorozat főszereplője, Hans Sigl kap, aki dr. Martin Gruber szerepében rabolta el a női szíveket.

Heiko Ruprecht persze nem akar egyszerepes színészként skatulyába kerülni, ezért a színpadon és a filmvásznon is szerepel A hegyi doktor sorozat mellett. Ezt azért is tartja fontosnak, hogy ne fásuljon bele Hans Gruber szerepébe, hanem ki tudja bontakoztatni színészi képességeit más szerepekben is. 2020-ban például a Ein Sommer in Andalusien (Egy nyár Andalúziában) című német filmben kipróbálhatta magát egy sikeres vállalkozó szerepében, ami elég messze állt Hans Gruber karakterétől. A hegyi doktor sorozatot ettől még esze ágában sincs elhagyni, már csak azért sem, mert a kollégáit már családtagnak érzi: „A hegyi doktorban nemcsak a sorozatban vagyunk egy család, hanem közeli barátok lettünk a kamerán kívül is.”

Kiemelt kép: IMDb

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top