nlc.hu
Sztárok

Nyitott könyv Tóth Andi élete

Tóth Andi: ,,Szinte nyitott könyv az életem”

Tóth Andi az utóbbi időszakkal kapcsolatos érzéseit fogalmazta meg legújabb dalában.

Lejtő címmel hamarosan megjelenik Tóth Andi legújabb lemeze: az énekesnő most minden idegszálával ennek a munkálataira koncentrál. Annak pedig kifejezetten örül, hogy az eddig megjelent két dalt sokan méltatják.

„Hazudik, aki azt mondja, hogy nem érdeklik a visszajelzések a dalok kapcsán. Ez a munkám, ebbe fektetem az energiám, igenis fontos, hogy mit gondolnak róla a hallgatók. Örülök, hogy az Állj című dal sokaknak tetszik, több szakmabelitől is jó visszajelzést kaptam” – mondta a Sláger FM-en Tóth Andi, aki gyakran kerül a kommentelők kereszttüzébe.

tóth andi sláger fm

Tóth Andi (Fotó: Sláger fm)

Részben ez ihlette új dala mondanivalóját is. „Számomra nem igazán van tabu téma, szinte nyitott könyv az életem. Ennek megvan az előnye és a hátránya, sokszor éreztem azt  – pláne amikor megjelennek a troll kommentelők és minden lépésem kommentálják –, hogy elég, hagyjanak már. Persze nem akarok panaszkodni, ez a szakma ilyen, ezt vállaltam, céltáblává válhatok, de kellett egy ilyen dal, amiben megfogalmazom azt, amit érzek” – vallotta be az énekesnő, aki egy cseppet sem szeretne változtatni a stílusán a gyakori nyomás ellenére sem.

„Nem szeretnék olyan dalt csinálni, amit néhányan elvárnak tőlem, hogy csak kedves dalaim legyenek. Én megértem a tizenévesek problémáit, sok mindenen keresztülmentem tizenévesként. Ezek is lecsapódnak néha a dalaimban, mint az Állj címűben is. Örülnék, ha néha ezekről, a dalaimról, a zenémről is szólna egy-egy velem kapcsolatos sajtóhír, nem csak az öltözködésemről és arról, hogyan nézek ki. Persze ezen se fogok csak azért változtatni, hogy másoknak kevésbé csípje a szemét a stílusom. Én ilyen vagyok” – árulta el a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Tóth Andi.

További sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top