nlc.hu
Sztárok

Dukai Regina 16 évvel ezelőtt és most

Emlékszel még? Így nézett ki Dukai Regina barna hajjal és rövid frizurával 16 éve

Dukai Regina tiniként kifejezetten fiús lány volt, extra rövid hajjal, bő pólókban járt. Azóta alaposan megváltozott, de a személyisége megmaradt ugyanolyan természetesnek, mint az ismertsége előtt.

Dukai Regina nem tartozik azon magyar hírességekhez, akik mindenáron szeretnének a címlapon szerepelni. Habár a neve garancia a kattintásra, a magánéletét óvja.

Modell versus énekesnő

Dukai Regina már egészen korán, tiniként komolyan foglalkozott az énekeléssel, és az általános iskola mellett 4 évig zeneiskolába is járt. Itt nemcsak énekelni, hanem zongorázni is tanult, és a fiatal lány később is sokat tett azért, hogy énekesnő legyen: külön órákat vett, énektanárhoz járt, először azonban mégsem a hangja miatt vált ismertté.

Dukai Regina

Dukai Regina barna hajjal 2005-ben és szőkén, ahogy évek óta megszoktuk
Fotók: smagpictures.com

1999-ben a TV Kifutó című tehetségkutatójába jelentkezett, ahol nem ért el helyezést, így végül 2001-ben modellként ismerte meg az ország, amikor megnyerte az Év arca modellversenyt. 2003-ban aztán még nagyobb figyelmet kapott, amikor megválasztották a Coca Cola Light Ezüstlány győztesének. Innentől kezdve nem volt olyan női, sem férfi magazin, aminek a címlapján ne szerepelt volna. 2008-ban az FHM 100 Bombázó első helyezettjének is megválasztották. Dukai azóta is modellként dolgozik, és a hazai márkák mellett nagy, nemzetközi brandek is felkérik fotózásokra.

A modell egyébként gyerekként fiús lány volt, és az anyukája magassarkújai helyett inkább az apukája ruhái között nézelődött. Sőt, annak ellenére, hogy hosszú fürtökkel szoktuk meg, kamaszkorában volt olyan időszaka is, amikor három milliméteres hajjal érezte jól magát. Ugyan, néhány milliméteressel nem, de régen mi is láthattuk rövid frizurával.

Dukai Regina
Megnézem
Összes kép (5)

Attól függetlenül, hogy már az egész ország ismerte a nevét, a zenei karrierjét sem akarta feladni: 2004-ben jelent meg az első albuma Csak szeress… címmel. A Befogom a szám című slágere egészen nagyot robbant a 2000-es évek derekán, ha akkor hallottad, egészen biztos, hogy a dallama a mai napig megvan:

Ez után a Tibor vagyok, de hódítani akarok című magyar film betétdalát is ő énekelte fel, valamint dolgozott együtt Sári Évivel, Dj Szeiferttel, Hamvai P.G.-vel is. Legutóbb a TV2 Nicsak, ki vagyok? vetélkedőjében szerepelt, ahol Kajdi Csaba már a maszk levétele előtt kitalálta, hogy a modellt rejti a jelmez.

A magánéletéről ritkán beszél

Habár Dukai a közösségi médiában kifejezetten aktív, és mára az egyik legbefolyásosabb influenszer lett Magyarországon, a magánéletéből igazán jelentőségteljes dolgokat nagyon ritkán oszt meg. A modell-énekesnő egy párt alkotott a Hooligans egyik frontemberével, Tóth Tiborral, 5 évig volt együtt Feczesin Róbert focistával, majd szintén egy futballistába szeretett bele. Utóbbi kapcsolatának 2017-ben lett vége, azonban azóta újra párkapcsolatban él – azt, hogy kivel, nem tudni, annyi biztos, hogy a férfi civil.

Dukai úgy nyilatkozott, hogy tanult a múlt hibáiból, és a magánéletét szeretné magának megtartani. Amikor a hírre 2020 végén rákérdezett a Cosmopiltan, így válaszolt:

“Sokan azt gondolják, ha valaki nem oszt meg fotókat a magánéletéről, akkor már nem is létezik, ami valahol szomorú. Attól, hogy nem posztolok róla, még nem vagyok szingli. Tanultam a múltamból, és sokkal jobban érzem magam úgy, ha a magánéletem megmarad magánéletnek.”

Dukai Regina
Megnézem
Összes kép (6)

Arról azonban nyíltan beszélt, amikor 2019-ben endometriózist diagnosztizáltak nála: egy vérrel teli cisztát találtak a jobb petefészkén. A betegség miatt el kellett hagynia a tejtermékeket, a cukrot, a húsokat és gluténmentesen kell étkeznie – elmondása szerint a változókorig, de minimum addig, amíg várandós nem lesz. Regina azért is beszélt erről, hogy felhívja a figyelmet az egyre több nőt érintő betegségre, és erőt adjon azoknak, akik hasonló problémával küzdenek.

“Ismét felhívom a figyelmeteket erre a rejtélyes betegségre, ami engem is érint – kezdi hosszú posztját a modell, majd a neki felírt gyógyszer borzalmairól ír. – Végül abbahagytam, mert majdnem minden mellékhatását produkáltam és szinte már magam számára is elviselhetetlen voltam. Ezek után eldöntöttem, hogy semmilyen ezzel kapcsolatos gyógyszert, injekciót, fogamzásgátlót nem vagyok hajlandó beszedni. (…) Az unokatestvérem felhívta a figyelmem az endometriózis-diétára, (…) ami nagy kihívás, de azóta is próbálom betartani”.

Tudj meg többet a hazai kedvenceidről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top