nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: Egy rém rendes család gyerekei

Így élnek az Egy rém rendes család gyerekei – 34 év telt el a sorozat indulása óta

Az Egy rém rendes család című sorozatot tényleg mindenki nézte, akinek volt tévéje 1987 és 1997 között.

Az Egy rém rendes család (eredeti címén: Married… with Children) című sorozat az egész világot meghódította 1987 és 1997 között a tévében. Nagy sikerét leginkább annak köszönhette, hogy friss és új volt az az őszinteség, amivel szakított a tökéletes család ideális képével, és bemutatta kifigurázva azt az életet, amit a kispolgárok tapasztaltak a hétköznapokban. Márpedig az önmagunkon nevetés az egyik legjobb recept a sikerre, úgyhogy nem csoda, hogy a Bundy család ilyen szép karriert futott be abban az időszakban. De mi lett azóta a két gyerekkel, Bud és Kelly Bundy-val?

David Faustino – Bud Bundy

A most 47 éves David Faustino nem kezdő színészként került az Egy rém rendes családba, hiszen már három hónapos korában szerepelt a filmvásznon a The Lily Tomlin Special című filmben, majd gyerekszínészként kisebb szerepeket kapott több sorozatban is a ‘80-as években. Az igazi nagy szerep számára Bud Bundy volt, ez hozta el számára a világhírt, és nagy áttörést a színészi karrierben. Amikor ‘97-ben vége lett a sorozatnak, így nyilatkozott egy interjúban: „Az Egy rém rendes család hírnevet és sok pénzt hozott számomra, most azonban új szintre kell lépnem. Valami mást szeretnék kipróbálni. Bud karaktere nem kapott túl sok tiszteletet, eléggé nagy vesztes volt.”

Bud Bundy akkor és most

David Faustino 1987-ben és most (kép: Getty Images)

A karrierjében a színész nem repült ezek után magasra, de azért mindig kap epizódszerepeket különböző sorozatokban és zenészként is dolgozik. A magánélete is rendeződött 2015-ben, amikor megszületett párjával, Lindsay Bronsonnal közös kislányuk, pedig az első házassága annyira viharosan ért véget, hogy még a színész letartóztatásához is vezetett. 2004-ben, öt évnyi kapcsolat után vette el feleségül Andrea Elmer színésznőt, ám a szerelem csak 2006-ig tartott, majd 2007-ben válás lett a vége. A rendőrségi ügy ezután jött, amikor egy éjjel Faustino egy útkereszteződés közepén a volt feleségével vitába keveredett az autóban, melyből előbb az ablakon keresztül igyekezett kimászni, majd miután ez nem sikerült, az ajtón kiszállva gyalog próbált távozni az intézkedő rendőr elől. Végül marihuána birtoklásáért tartóztatták le, de nem került börtönbe miatta. Úgy tűnik azonban, hogy Lindsay Bronson mellett megtalálta a boldogságot és nyugalmat a színész azóta.

Faustino a családjával napjainkban:

Christina Applegate – Kelly Bundy

Christina Applegate sem Kelly Bundy szerepével kezdte színészi karrierjét, hiszen pár hónaposan már szerepelt a híres Days of our Lives amerikai szappanoperában az édesanyja, Nancy Priddy oldalán. Az első szerepe gyerekszínészként 1981-ben a Jaws of Satan című horrorfilmben volt, melyet követtek kisebb szerepek, ám az áttörést számára is az Egy rém rendes család hozta el ‘87-ben. A most 49 éves színésznő alig 17 évesen került a Bundy családba, és most már látjuk, hogy a karrierjében remekül sikerült kihasználnia a nagy sikert, amit a sorozat hozott számára, számos remek filmben láthattuk azóta, legutóbb például a Halott vagy (eredeti címén: Dead to Me) című sorozatban remekelt.

Kelly Bundy 1987-ben és most

Christina Applegate 1987-ben és most (Kép: Getty Images)

Applegate egyébként az Egy rém rendes család kedvéért elhagyta 17 évesen a középiskolát is, annyira csak a színészetre akart koncentrálni. A sorozat indulásának évében jött össze az akkor 25 éves Brad Pittel, ám szerelmük egy év alatt véget is ért, Christina ugyanis dobta a sármos színészt. Erre évekkel később úgy emlékezett vissza egy interjúban, mint élete legnagyobb tévedésére: „Egy este dobtam Brad Pittet valami másik fickó miatt.” Ez a másik fickó pedig nem más volt, mint Sebastian Bach, a Skid Row zenekar frontembere, akiért a fél világ megőrült a ‘80-as években, úgyhogy annyira rossz cserét nem csinált Applegate.

A románc azonban Bach-hal sem tartott sokáig, Applegate-et pedig a sorozat sikerétől kezdve előszeretettel hozták hírbe olyan nagy színészekkel a sajtóban, mint például Christian Slater, ám ezek általában pletykák voltak csupán, melyeket végül az hallgattatott el, hogy Christina találkozott első férjével, Johnathon Schaech színésszel 1997-ben. A házasság 2005-ben ért véget, ám nem sokkal később rátalált a színésznőre a szerelem: 2008-ban ismerte meg Martyn LeNoble holland basszusgitárost, a Porno for Pyros alternatív rock együttes alapítóját. A színésznőnél ugyanebben az évben diagnosztizáltak mellrákot, ami miatt kétoldali masztektómiára volt szüksége,  betegségében a legnagyobb támasza új szerelme volt: „A barátaim támogattak természetesen, de hatalmas segítséget jelentett ebben az időszakban Martyn szerelme – mondta el a színésznő 2010-ben. – Nélküle nem tudom, hogyan csináltam volna végig ezt az egészet, olyan sok szinten éltem át veszteséget.” Martyn és Christina 2010-ben jegyezték el egymást, majd 2013-ban házasodtak össze, két évvel később pedig megszületett a kislányuk, Sasie.

Christina Applegate és David Faustino 1987-ben
Megnézem
Összes kép (7)

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top