nlc.hu
Sztárok
Fodor Zsóka visszatér a Barátok köztbe

Magdi anyus 12 év után újra a Barátok köztben, de nem szellemként

A nézők legnagyobb örömére újra együtt a nagy csapat, azaz a szappanopera indulásának ikonikus szereplői.

Magdi anyus, azaz Fodor Zsóka 12 év után újra takarít, méghozzá abban a bizonyos lépcsőházban, ahol a végzetes galacsin hevert. Ezúttal nem szellemként lesz látható a hétfői és a keddi Barátok köztben.

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka visszatér a Barátok köztbe, ám ezúttal nem szellemként – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Mint a Fókusz riportjából kiderül, a forgatókönyvírók azzal a gondolattal játszottak el, hogy mi lett volna ha, 12 évvel ezelőtt Magdi anyus nem esik le a lépcsőn és így számos más karakter élete is másképp alakult volna.

Nekünk  mindig nagy élmény, hogy ha meglephetjük a nézőket, és azt gondolom, hogy ez a két epizód a meglepetés erejével fog hatni” – árulta el Varga Iza.

Ondruss Ilona, kreatív producer elmondása szerint az utolsó hetekben több meglepetéssel készültek a nézőknek. “Nem maradhatott ki, hogy visszahívjunk néhány ikonikus arcot. Nincsen Barátok közt Magdi anyus nélkül, nem lehet megkerülni ezt a karaktert, viszont azt gondoltuk: szellemként már annyiszor visszajött, most kitaláltunk neki valami mást” – vallotta be.

A különleges időutazás pedig valamennyi szereplő életére hatással van: a jól ismert szereplők körül is nagyon megváltozik minden ezekben a különleges epizódokban. Sőt az életük nem csak külsőleg változik meg.

 

 

 

Olvass még a Barátok közt sztárjairól az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top