nlc.hu
Sztárok

Így ér véget a Barátok közt

Nagy durranással zárul 23 év után a Barátok közt, meglepő és fordulatos lesz az utolsó rész

Minden szereplő megkapja a méltó befejezését.

A kiszivárogtatás miatt újratervezésre kényszerült a Barátok közt csapata. Ám ez nem jelentett problémát, ugyanis egy-egy történetszálhoz több befejezést is forgatnak – írja a Blikk.

Barátok közt

Még a színészek sem tudják, melyik leforgatott végkifejlet kerül be a záró epizódba (Fotó: Sajtóklub)

„Mindenki megkapja majd a méltó befejezését, de talán maguk a szereplők sem fogják tudni, végül melyiket. A történetszálak nagy részénél ugyanis egyszerűen több verzió készült. (…) A Barátok közt producere, írói is nagy durranást akarnak a végére, és meg akarják lepni a nézőket” – árulta el egy bennfentes.

A többféle befejezést a Barátok közt kreatív producere, Ondruss Ilona is megerősítette a bulvárlapnak: „A színészek és a stáb sokféle végkifejletet forgatott, és még számukra sem ismert, hogy mi kerül adásba. Ez valójában szinte az utolsó pillanatban, a vágóasztalon fog eldőlni. A sorozat nézői megérdemlik, hogy az utolsó epizódban is meglepő, fordulatos, megdöbbentő vagy épp megnyugtató eseményeket lássanak.”

 

Tudj meg többet a Barátok közt szereplőiről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top