Két héttel ezelőtt ért véget A Konyhafőnök, ami Bóza Roland győzelmével zárult. A fiatal szakács mindent egy lapra tett fel, hazaköltözött Ausztriából a verseny miatt és végül diadalmaskodott. Hosszú utat tett meg, hogy beteljesítse az álmát, ami egy saját bisztró volt – a napokban meg is nyitotta az éttermét Agárdon – szúrta ki a 24.hu.
„Lángos van benne, azt szerintem minden magyar ember szereti, illetve ezt ötvöztem a másik kedvencemmel, a grillcsirkével. A lángos tésztáját kikísérleteztem, és miután vékonyra nyújtom, kisütöm, hogy roppanós legyen, ebbe kerül a csirke és a feltétek. Kicsit tortilla jellegű wrapnek kell elképzelni, és meg akarom mutatni, hogy ezt lehet minőségi módon kivitelezni és tálalni, mert szerintem ezt a műfajt sokan lenézik. Nálunk házi coleslaw saláta, házi BBQ szósz lesz, espelette paprikával szóróm meg a csirkét, és rengeteg minőségi alapanyag közül válogathatnak majd a vendégek”
– mondta korábban az nlc-nek adott interjújában Bóza Roland, amikor az ételekről kérdeztük.