nlc.hu
Sztárok

Győrfi Pál nyaralni készül

Győrfi Pál idén is a Balatonon nyaral, de a munka elsőbbséget élvez

Győrfi Pál is elengedi magát a nyáron.

Győrfi Pál mentőszóvivő ezúttal Szigligeten pihen majd, remélhetőleg nem jön közbe semmi, ami megzavarná családi vakációját – írja a Blikk.

„Ha a Jóisten is úgy akarja, akár 2 hétre is le tudok menni a Balatonra. Törekedni fogok rá, hogy az ott töltött idő ne munkával teljen. Azért mondom ezt, mert a magamfajta embernél, ha valami fontos munkahelyi esemény történik, akkor az elsőbbséget élvez a nyaraláshoz képest, vagyis abban az esetben azonnal azzal kezdek foglalkozni, esetleg megyek is vissza dolgozni” – vallotta be  Győrfi, aki feleségével, Adriennel, és három kisebbik gyermekével utazik majd a magyar tengerhez.

Ilyen nyárra számít Győrfi Pál

Ilyen nyárra számít Győrfi Pál (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

„Azért megfogadtam magamnak és a családnak is, hogy amennyire lehet, megpróbálok családapaként ott lenni Szigligeten. Alig várom, hogy papucsban, rövidgatyában lemenjek a strandra, és ne csináljak semmit. Nincs extra kívánságom, csak enni egy lángost a parton!” – mondta boldogan a szóvivő, akire rá is fog férni a kikapcsolódás ezután a húzós időszak után.

Még több Győrfi Pál:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top